Heb je het al gezien? Onze website is totaal vernieuwd!

Heb je het al gezien? Onze website is totaal vernieuwd!

  • Geschreven door Wouter Verbist
  • op
Heb je het al gezien? Onze website is totaal vernieuwd!

Het begin van Ballonvaren Zeeland
Stel je voor dat je als kind al droomde van ‘vliegen’, zo vrij als een vogel in de lucht. Omèr onze enthousiaste senior piloot maakte zo’n 15 jaar geleden van zijn droom werkelijkheid. Vliegen werd varen in een luchtballon. Eerst als hobby en vandaag de dag uiterst professioneel als Ballonvaren Zeeland.

Tijd voor een nieuwe website
Medio 2021 werden de eerste plannen gemaakt om de bestaande website een flinke update te geven. Met een betere navigatie, een eigen boekings- en betalingssysteem, en niet te vergeten geheel mobile friendly. Zo verloopt op de nieuwe website het hele proces vanaf de aankoop van tickets, het inboeken van de vaarten en bovendien het hele voorbereidingstraject tot aan de vaarten helemaal geautomatiseerd.

De handen vrij voor mooie avonturen
Dankzij deze nieuwe website heeft het team van Ballonvaren Zeeland de handen vrij voor nog meer mooie luchtballon avonturen, samen met de vele passagiers die elk seizoen aan boord stappen.

Nog een nieuwtje; de Ballonvaren cadeaubon
Op zoek naar een origineel geschenk? Wat dacht je van een cadeaubon voor een ballonvaart! Te verkrijgen via onze website in zowel een digitale als een fysieke versie, in te wisselen met een persoonlijke en unieke code. Ook dat verloopt helemaal geautomatiseerd via de nieuwe website.


Neem snel een kijkje
Wij zijn trots op de mooie en vooral functionele website en hopen jou daar te mogen begroeten voor een mooie online inkijk in onze ‘ballonmand’. Bekijk de prachtige foto's, gemaakt vanuit de mand en vanaf de grond, en lees de unieke verhalen en blogs. Uiteraard vind je hier altijd het laatste nieuws over Ballonvaren Zeeland.

Volg ons op onze socials
Via Facebook en Instagram kun je ons nog beter volgen, we plaatsen wekelijks, en in het seizoen zelfs dagelijks mooie foto’s en nieuwsfeitjes. Bovendien ben je altijd als eerste op de hoogte van leuke (win)acties.

www.ballonvarenzeeland.com

Ballonvaren zeeland
ballonvarenzeeland

Welkom aan boord!

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.