Zonsondergang
Ballonvaart zonsondergang: Genieten in de wolken!
Mijn ballonvaart

In een luchtballon zonsondergang beleven

Hoe romantisch wil je het hebben? Ballonvaren Zeeland vaart in de zomermaanden regelmatig ’s avonds. Deze avondvaart start zo’n drie tot twee uur voor zonsondergang. Voor het bepalen van de exacte tijden van de avond ballonvaart kijken onze piloten naar de meteo en de weersverwachting. De nodige informatie vooraleer ze beslissen hoe laat de luchtballon gaat varen om van een mooie zonsondergang te genieten.

Voor deze unieke avondvaart kun je kiezen voor een geplande vaart. Dit is de meest gekozen manier van ballonvaren bij Ballonvaren Zeeland. Je betaalt dan een vastgestelde ticketprijs vanaf € 179 .Onze ballonmand wordt gevuld met alle losse ticketdragers.

Beleef onze luchtballonnen van dichtbij

Wanneer je een geplande vaart boekt, krijg je de mogelijkheid om vervoer terug te boeken. Verder verkopen wij onze tickets volgens een all-in concept. Dit betekent dat je naast een vaart van ongeveer een uur, ook betrokken bent bij het opbouwen en terug afbreken van de ballon. Een fantastische gelegenheid om onze grote ballonnen eens van heel dichtbij te zien wanneer ze vaarklaar gemaakt worden. Onze piloten vertellen je onderweg alles over de ballon, de meteo, de thermiek en de wind. In een luchtballon zonsondergang bekijken en beleven, dat doe je natuurlijk bij Ballonvaren Zeeland!

Ingrediënten: luchtballon zonsondergang én genieten!

Check in bij Ballonvaren Zeeland voor een ballonvaart zonsondergang op zijn best! Je vraagt je misschien af: waarom er zoveel ballonnen vliegen in de avond. Je hebt vast al eens gehoord van het golden hour. Als het helder weer is, dan is dit moment van de dag een magisch moment. Met alleen het geluid van de branders genieten van dit mooie plaatje dat moeder natuur ons schenkt. Een ballonvaart zonsondergang staat dan ook bij velen op de bucket list.

 

Ja ik wil, een luchtballon bij zonsondergang

Ben je een ware romanticus, dan hebben we een mooie geste voor jou. Neem je liefste mee in de ballon en geniet samen van een prachtige vaart bij zonsondergang. Wil je dit moment gebruiken voor het stellen van dé grote vraag? Voor dit prachtige momen heeft Ballonvaren Zeeland speciale huwelijksaanzoek aanbiedingen en acties.

Boek in dat geval een privévaart, deze worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw specifieke wensen. Voor dit soort vaarten geldt een speciale prijs. Deze wordt aan de hand van jouw wensen en ideeën bepaald. Naast geplande vaarten tijdens zonsondergang en -opgang en privé vaarten, hebben wij ook regelmatig last minuten aanbiedingen. Ontdek ze snel bij Ballonvaren Zeeland!

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.