Overig

Hier vindt je het antwoord op jouw overige vragen

Ik heb last van hoogtevrees, wat nu?

Je kunt gerust instappen. Omdat we niet in verbinding staan met de grond ervaar je geen hoogtevrees in een luchtballon. Sterker nog, veel van onze piloten hebben last van hoogtevrees en durven niet op een hoge ladder te staan, maar ervaren iedere avond in de luchtballon geen enkele last. Daarnaast overweldigt het uitzicht vanuit de mand zo, dat je niet denkt aan eventuele hoogtevrees. 99% van de mensen die de mand instappen met hoogtevrees, is blij dit gedaan te hebben en ervaarde geen enkele angst.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Vaak hangen we in de lucht of zijn we onderweg naar een ballonvaart. Om je toch zo snel mogelijk een antwoord te geven op je vraag kan je een mail sturen naar info@ballonvarenzeeland.com
Je krijgt binnen 24h antwoord.  Wil je terug gebeld worden vermeld dat dan in je mail.

Toch bellen? Spreek je vraag in en we bellen z.s.m. terug.

Hoe bestuur je een luchtballon?

Luchtballonnen kunnen niet gestuurd worden! Op verschillende hoogtes is er kans op verschillende windrichtingen en een piloot kan hier gebruik van maken door op verschillende hoogtes te gaan ballonvaren. Dat is ook een van de reden waarom een luchtballon stijgt en daalt  tijdens de vaart.

Welke kleding moeten we aantrekken?

Wij raden aan om makkelijke kleding aan te doen, welke je bijvoorbeeld ook zou aandoen voor een stevige wandeling. Hakschoenen zijn niet handig. Je hoeft zich niet warmer of minder warm te kleden dan normaal. In de lucht is het iets warmer dan op de grond door de brander boven je hoofd, en omdat we met de wind meevaren. Eenmaal geland kan het wel iets afkoelen. Je kan eventueel een trui of jas meegeven met de volgauto.

 

Ben ik verzekerd?

Ja, alle passagiers zijn verzekerd via de ballonvaarder. Je hoeft geen extra verzekering af te sluiten. 

Wij hebben gekozen voor een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering van het type ‘combined single limit’. Deze polis biedt een betere dekking dan de wettelijk verplichte minimumvoorwaarden. Ook in deze materie bieden wij kwaliteit!

Is het wel veilig?

Ballonvaren Zeeland beschikt over de meest ervaren ballonvaarders die zijn opgeleid volgens de Europese standaard eisen. Bovendien varen we met het aller nieuwste materiaal. De ballonnen worden elke 100 uur of minimaal 1 x per jaar gekeurd waarbij naar alle noodzakelijke veiligheidsaspecten wordt gekeken. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de meest actuele meteo gegevens. In al die jaren hebben we nog nooit een ongeval gehad of hebben schade gevaren. Hier zijn we als Ballonvaren Zeeland trots op. Veiligheid komt altijd op de eerste plaats.

Hebben jullie ook Algemene voorwaarden?

Op al onze transacties zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, welke je op onze website kunt terugvinden. Alle materiële zaken neem je mee op eigen risico. Ook vragen wij je om lichamelijke beperkingen zo vroeg mogelijk voor de vaart te melden. Ballonvaren tijdens de zwangerschap is uitgesloten. De ballonvaarder is in het bezit van de juiste vergunningen en machtigingen conform luchtvaartwetgeving en is verantwoordelijk voor een goede verzorging van de ballonvaart

Mijn vraag kan ik niet vinden?

Heb je nog meer vragen, of staat je vraag hier niet bij? Stuur een mail met je vraag naar  info@ballonvarenzeeland.com

Het team van Ballonvaren Zeeland streeft ernaar om je dezelfde dag nog een antwoord te geven, en uiterlijk binnen 24 uur.

Hoelang is een cadeaubon geldig?

Een cadeaubon is tot 1 jaar na bestelling geldig.

Mocht je een cadeaubon hebben vanwege een geannuleerde vaart is deze ook 1 jaar geldig na afgifte.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.