Na de jongste piloot, nu de jongste instructeur

Na de jongste piloot, nu de jongste instructeur

  • Geschreven door Wouter Verbist
  • op
Na de jongste piloot, nu de jongste instructeur

SKY HIGH NIEUWS
Wouter Verbist,
de jongste ballonvaart instructeur van Europa


Ballonvaren Zeeland is super trots op de knappe prestatie van ballonpiloot Wouter Verbist. In augustus 2022 is hij met vlag en wimpel geslaagd voor het examen ‘ballonvaart instructeur’ via de KNVvl (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart), en mag zich vanaf nu officieel ballonvaart instructeur noemen. Met het behalen van dit examen is Wouter meteen de jongste ballonvaart instructeur van Europa.

Na de jongste piloot, nu de jongste instructeur
Wouter wist al eerder een titel op zijn naam te zetten, in 2020, hij was toen pas zeventien jaar, sleepte hij zijn licentie voor ballonvaarder in de wacht. Hij werd daarmee de jongste ballonpiloot van Nederland. Hij kreeg het varen met de luchtballon dan ook met de paplepel ingegoten. Lees het verhaal over onze jongste ballonpiloot hier

Het ballonvaren virus zit ‘m duidelijk in de genen, want deze ambitieuze ballonpiloot ging nog eens stapje verder …

Op weg naar grote hoogtes …
The sky is the limit voor Wouter, eenmaal het besluit gemaakt, ging hij ervoor. Na een gedegen voorbereiding onder het professionele oog van FE examinator René Zwarteveen (René opereert namens de overheid), heeft hij met succes zijn opleiding tot instructeur afgerond. Met het behalen van dit examen mag hij nu zelf ballonpiloten opleiden.

Van leerling … naar leraar!
19 jaar jong en dan al kunnen bogen op twee prachtige titels, namelijk die van jongste ballonpiloot én die van jongste instructeur. Een knap staaltje dat niet velen hem zullen nadoen. Wat kunnen we nog meer verwachten van deze kanjer? Hij weet zijn koers in ieder geval uitstekend te bepalen: van leerling, … naar piloot … naar leraar. Ballonvaren Zeeland is in ieder geval in de wolken met deze nieuwe mooie prestatie. Hands UP in the air voor Wouter!


 

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.