Groepen
Ballonvaart groepen: Samen herinneringen maken in de wolken?
Mijn ballonvaart

Wij varen ook groepen over de mooiste plekjes! 

Bowlen, bloemschikken, ja dat kennen we nu wel. Ben je op zoek naar een groepsuitje dat niet zo saai is dat je meteen moet geeuwen? Boek hier dan het ultieme ballonvaartavontuur, en maak samen onvergetelijke herinneringen in de wolken. Wat dacht je van een bedrijfsuitje of teamuitje op grote hoogte? Dat streep jij maar weer mooi af van je bucketlist. Of de hoogste toppen raken met die ene speciale groep vrienden of familie, dat ga je zeker weten nooit meer vergeten. Of misschien wil jij je (zaken)relaties trakteren op champagne en een jubileumvaart over je bedrijf? Check de mogelijkheden, van uitjes tot exclusieve arrangementen. Kortom wij varen alle denkbare groepen over de mooiste plekjes in Zeeland, Walcheren, de Bevelanden, Brabant en ... meer.

Hoe kan ik een ballonvaart met een groep maken?

Hoe mooi is dat, herinneringen maken met een groep mensen. Bij Ballonvaren Zeeland stap je aan boord voor een schitterend avontuur in de wolken. Er is voldoende ruimte in onze ballonnen voor groepen van alle afmetingen. Een ballonvaart voor 10 personen of een ballonvaart voor 20 personen en alles daarboven of eronder. Wij maken het mogelijk! Varen in een groep is in één woord geweldig. Je beleeft het samen, iets om nog lang over na te praten. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Een unieke foto van je ballonvaart groep mag natuurlijk niet ontbreken. Onze crewleden zijn inmiddels al aardig behendig met de fotoknop en helpen graag een leuke groepsfoto te maken van jouw team uitje of vrijgezellenfeest.

 

Waarom zou ik een ballonvaart voor een groep bij Ballonvaren Zeeland boeken?

Ballonvaren Zeeland is een echt familiebedrijf, vader Omèr is de grondlegger en bracht in de ruim 20 jaar dat het bedrijf bestaat het vaarvirus over op de rest van de familie. De focus ligt op persoonlijke benadering, het plezier en de totaalbeleving. Elke vaart is een feestje van begin tot eind. De enthousiaste vaste crew met vrijwilligers begeleidt de vaart met passie en vakkundigheid. Je krijgt alle ins en outs te zien van het opbouwen van de ballon én je mag daarbij zelfs een rol spelen. Ook na de vaart is er betrokkenheid naar onze passagiers. Napraten over je avontuur doen we steevast met een mooi glas bubbels. Ook is er altijd ruimte voor speciale verzoeken, zo krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk is op te stijgen vanaf een eigen locatie. Heb jij zulke specifieke vragen en ben je op zoek naar exclusieve uitjes op het gebied van ballonvaren? Mail ons of vul de offertemodule in, zodat wij kunnen kijken wat er voor jou mogelijk is.

 

Wat zijn de voordelen van ballonvaren in een groep?

Het grootste voordeel van ballonvaren in een groep is natuurlijk de beleving en het avontuur samen aangaan. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje of personeelsuitje? Ballonvaren Zeeland is een mooie manier om de teambuilding te versterken en om je collega’s eens van een hele andere kant te zien. Juist tijdens speciale uitjes zoals deze ontstaan sterke banden en komen de mooiste gesprekken tot stand. Mooie momenten die je samen deelt, dat is wat ons betreft één van de voordelen van varen in een groep. Naast mooie herinneringen is een groepsvaart ook nog eens beter voor je portemonnee. Vraag naar ons ballonvaart arrangement voor groepen, neem contact op en ontvang een aanbieding die compleet is afgestemd op een origineel teamuitje.

 

Hoe boek ik een ballonvaart voor een groep?

Op onze website vind je een boekingssysteem, hier kun je kiezen voor een geplande vaart. Ideaal voor kleinere groepen, je koopt dan het aantal losse tickets dat je nodig hebt en plant meteen de datum van de vaart. Ben je op zoek naar een vaart voor een grote(re) groep, bijvoorbeeld 20 personen. Dan kun je je licht eens opsteken bij onze privé ballonvaart of direct een offerte opvragen via de module hieronder. Wij beschikken over een vloot met een aantal grote ballonnen met manden waarin plaats is voor grote groepen. Wanneer het gewenst is kunnen we al onze ballonnen inzetten voor een uniek bedrijfsuitje over Zeeland. Hoe vet is dat! Tijdens de ballonvaart krijg jij en je gezelschap Zeeland te zien op een fantastische manier. Ook een bedrijfsuitje met een ballonvaart over West-Brabant, Walcheren of de Bevelanden is mogelijk.

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.