Privé ballonvaart
Privé ballonvaart
Mijn ballonvaart

Hoe gaat dat in zijn werk, een luchtballonvaart privé?

Voor ons is er nooit een verschil met hoe we een vaart aanpakken. Je krijgt hoe dan ook een topbeleving van begin tot eind. Of je nu kiest voor meerdere passagiers in de mand of helemaal privé, je zult hoe dan ook in de wolken zijn. Letterlijk en figuurlijk!

Wij maken jouw privé ballonvaart uniek en exclusief

Onze ballonvaarten zijn op elke mogelijke manier in te passen naar je persoonlijke wensen. Jij beslist wie mee te nemen, zo houd je je luchtballonvaart privé en geniet je samen met je partner, je gezin of vriendengroep van een privé luchtballonvaart. Leuke bijkomstigheid is de interactie met onze ervaren piloten. Zij hebben een jarenlange ervaringsgeschiedenis met privé ballonvaarten en vertellen je alles over de ballon, de windrichting en natuurlijk het prachtige landschap vanuit de lucht.

Hoe romantisch wil je het hebben, een privé luchtballonvaart

Wij hebben tal van voorbeelden waarom je bijvoorbeeld voor een privé ballonvaart voor 2 personen kiest. Deze zijn in de loop der jaren ontstaan. We leggen je graag uit waarom je zou kunnen kiezen voor een privé ballonvaart. Wij bieden speciale Valentijns arrangementen, jubilea vaarten, zelfs een huwelijksaanzoek is mogelijk.

Samen genieten van een privé ballonvaart 4 personen

Stel je wil niet enkel je geliefde, maar ook meteen je getuigen vragen. Of je wilt dit speciale moment delen met je ouders, beste vrienden of je lieve zussen. Dan maken we er een ballonvaart voor 4 personen van. Afhankelijk van de windrichting varen we elke keer een unieke koers.

Een ballonvaart privé voor jezelf, ook dat kan

Soms krijgen we een aanvraag voor een privé vaart voor één persoon.. Ook dat is mogelijk bij ons. Je gaat dan samen met de piloot de lucht in voor een privé 1 op 1 ballonvaart. Tijdens de ruim 1 uur durende vaart heb je alle tijd voor het maken van unieke beelden en is er volop ruimte voor het stellen van specifieke vragen. Wil je gewoon genieten van het uitzicht, de stilte en het geluid van de brander? Jij bepaalt, wij doen er alles aan om jouw luchtballonvaart zo privé mogelijk te maken.

 

Onze privé ballonvluchten zijn beschikbaar vanaf 2 personen. 
2 personen
€ 995,-
 
3 personen
€ 1095,-
 
4 personen
€ 1395,-
 
5 personen
€ 1495,-
 
6 personen
€ 1595,-
 
7 personen
€ 1695,-
 
8 personen
€ 1795,-
 
9 personen
€ 1995,-
 
10 personen
€ 2050,-
 
11 personen
€ 2150,-
 
12 personen           
 € 2250,-
 
12+ personen
op aanvraag
 
privéballonvaart
Liever een geplande vaart boeken boven Zeeland of West- Brabant? Bekijk onze geplande vaarten.

Is het mogelijk om een exclusieve privé ballonvaart te boeken bij Ballonvaren Zeeland?

Bij Ballonvaren Zeeland streven we ernaar om onze klanten een exclusieve en onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom bieden we met trots speciale privé ballonvaarten aan, zodat u kunt genieten van een intieme en volledig gepersonaliseerde ervaring. Of het nu gaat om een romantisch aanzoek, een bijzondere viering of gewoon quality time met uw dierbaren, onze privé ballonvaarten zorgen voor een unieke en betoverende ervaring in de lucht. Onze ervaren piloot en crew zullen ervoor zorgen dat uw privé ballonvaart perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Wat zijn de prijzen voor een privé ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland?

Bij Ballonvaren Zeeland bieden we privé ballonvaarten tegen verschillende prijzen. Voor de meest actuele prijzen en opties verwijzen wij u graag naar onze website. Daar vindt u gedetailleerde informatie over de verschillende pakketten en prijzen die wij aanbieden. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw specifieke verzoeken te bespreken. Neem gerust contact met ons op via de vermelde contactgegevens op onze website.

Is een privé ballonvaart geschikt voor romantische aanzoeken of huwelijksaanzoeken?

Absoluut! Bij Ballonvaren Zeeland geloven we dat een privé ballonvaart een perfecte setting kan bieden voor romantische aanzoeken of huwelijksaanzoeken. De serene en adembenemende omgeving vanuit de luchtballon creëert een magische sfeer die uw speciale moment nog specialer maakt. We bieden graag een intieme en gepersonaliseerde ervaring aan voor dergelijke gelegenheden. Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken en we zullen ons best doen om uw romantische aanzoek of huwelijksaanzoek onvergetelijk te maken tijdens een privé ballonvaart met Ballonvaren Zeeland.

Kan ik mijn eigen voorkeursroute kiezen tijdens een privé ballonvaart?

Bij Ballonvaren Zeeland streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Hoewel we geen volledige controle hebben over de exacte route tijdens een ballonvaart, kunnen we rekening houden met uw voorkeuren en proberen om bepaalde bezienswaardigheden of gebieden aan te doen, afhankelijk van de omstandigheden en veiligheidsvoorschriften. Het uiteindelijke traject wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de windrichting en -snelheid op de dag van de vlucht. Onze ervaren ballonvaarders zullen de meest geschikte route kiezen om u een prachtig uitzicht en een onvergetelijke ervaring te bieden

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.