Privé ballonvaart
Privé ballonvaart

Dat is genieten, een privé ballonvaart voor 2 personen

Samen met je allerliefste genieten van een unieke belevenis met persoonlijke aandacht, het is de droom ervaring die uitkomt. Wij maken jouw ballonvaart net zo privé als je zelf wilt, want je kiest altijd je eigen gezelschap bij een privé ballonvaart. Staat een vip ballonvaart al een tijdje op je bucketlist? Bij Ballonvaren Zeeland geniet je sowieso van een unieke ervaring. Vaar je mee? Reserveer direct je privé ballonvaart. Welkom aan boord!

Hoe gaat dat in zijn werk, een luchtballonvaart privé?

Voor ons is er nooit een verschil met hoe we een vaart aanpakken. Je krijgt hoe dan ook een topbeleving van begin tot eind. Of je nu kiest voor meerdere passagiers in de mand of helemaal privé, je zult hoe dan ook in de wolken zijn. Letterlijk en figuurlijk!

Wij maken jouw privé ballonvaart uniek en exclusief

Onze ballonvaarten zijn op elke mogelijke manier in te passen naar je persoonlijke wensen. Jij beslist wie mee te nemen, zo houd je je luchtballonvaart privé en geniet je samen met je partner, je gezin of vriendengroep van een privé luchtballonvaart. Leuke bijkomstigheid is de interactie met onze ervaren piloten. Zij hebben een jarenlange ervaringsgeschiedenis met privé ballonvaarten en vertellen je alles over de ballon, de windrichting en natuurlijk het prachtige landschap vanuit de lucht.

Hoe romantisch wil je het hebben, een privé luchtballonvaart

Wij hebben tal van voorbeelden waarom je bijvoorbeeld voor een privé ballonvaart voor 2 personen kiest. Deze zijn in de loop der jaren ontstaan. We leggen je graag uit waarom je zou kunnen kiezen voor een privé ballonvaart. Wij bieden speciale Valentijns arrangementen, jubilea vaarten, zelfs een huwelijksaanzoek is mogelijk.

Samen genieten van een privé ballonvaart 4 personen

Stel je wil niet enkel je geliefde, maar ook meteen je getuigen vragen. Of je wilt dit speciale moment delen met je ouders, beste vrienden of je lieve zussen. Dan maken we er een ballonvaart voor 4 personen van. Afhankelijk van de windrichting varen we elke keer een unieke koers.

Een ballonvaart privé voor jezelf, ook dat kan

Soms krijgen we een aanvraag voor een privé vaart voor één persoon. Ook dat is mogelijk bij ons. Je gaat dan samen met de piloot de lucht in voor een privé 1 op 1 ballonvaart. Tijdens de ruim 1 uur durende vaart heb je alle tijd voor het maken van unieke beelden en is er volop ruimte voor het stellen van specifieke vragen. Wil je gewoon genieten van het uitzicht, de stilte en het geluid van de brander? Jij bepaalt, wij doen er alles aan om jouw luchtballonvaart zo privé mogelijk te maken.

 

Onze privé ballonvluchten zijn beschikbaar vanaf 2 personen. 
2 personen
€ 795,-
 
3 personen
€ 895,-
 
4 personen
€ 1195,-
 
5 personen
€ 1295,-
 
6 personen
€ 1395,-
 
7 personen
€ 1495,-
 
8 personen
€ 1595,-
 
9 personen
€ 1695,-
 
10 personen
€ 1750,-
 
11 personen
€ 1850,-
 
12 personen           
 € 1950,-
 
12+ personen
op aanvraag
 
privéballonvaart
Liever een geplande vaart boeken boven Zeeland of West- Brabant? Bekijk onze geplande vaarten.
Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.