Het team
Welkom aan boord bij Ballonvaren Zeeland
Mijn ballonvaart

Dit hechte familiebedrijf is ontstaan uit passie voor ballonvaren en is inmiddels uitgegroeid tot de meest vooraanstaande ballonvaart onderneming in de regio.

Het ballonvaren zit bij ons in de genen …

Het team van Ballonvaren Zeeland heeft het ballonvaren in de genen en bestaat uit ervaren, goed opgeleide en enthousiaste piloten én een betrokken vaste crew. Samen zorgen zij voor een geweldige ballonvaart belevenis, een invulling van de langgekoesterde wens om te ‘vliegen’ op de vleugels van de wind. Een ervaring die bij velen op de bucketlist prijkt!

Veiligheid en plezier staat voorop!

Ballonvaren Zeeland is dé ballonvaart onderneming voor luchtruim avonturen boven de provincie Zeeland. Altijd met zorg, en met een lach, want hier staat veiligheid en plezier voorop.

Welkom aan boord …

Wie regelmatig naar boven kijkt, heeft ze vast al eens voorbij zien varen. Onze bekende blauwe luchtballon of onze gloednieuwe Morres ballon. Het hoeft niet bij kijken te blijven, wij heten je van harte welkom aan boord, om vanuit de lucht te genieten van het prachtige uitzicht over Zeeland

Maak kennis met ons team

Omèr Verbist

Omèr Verbist, piloot

Onze enthousiaste senior piloot droomde als kind al van ‘vliegen’, Zo vrij als een vogel in de lucht. Dat vliegen werd varen in een luchtballon. Inmiddels heeft deze bevlogen ballonvaarder al veel vaaruren op de teller.

Wouter Verbist

Wouter Verbist, piloot

Deze sympathieke jongeman kon eerder ballonvaren dan autorijden. Het ballonvaren zit ‘m dan ook in de genen. In de voetsporen, of moeten we zeggen vaarsporen van vader Omèr,  weet hij als jongste ballonpiloot van Nederland de mooiste wolken te pakken.

Jolien Verbist

Jolien Verbist, piloot

Deze pittige jongedame vaart al heel wat jaren met vader Omèr en sinds kort ook met broer Wouter mee in een luchtballon. Inmiddels is Jolien zelf ballon piloot. Sinds voorjaar 2023 gaat zij zelf als piloot de lucht in. Hierdoor behoort ze tot één van de 3 piloten die Zeeland telt. 

Chantal Verbist

Chantal Verbist, organisatie en planning

Achter elke succesvolle onderneming staat een stuwende kracht achter de schermen. Chantal, vrouw van Omèr en moeder van Wouter en Jolien, zorgt dat je ballonvaart tot in perfectie gepland en georganiseerd is. Tevens verzorgt ze het klantencontact, de administratie én de piloten en crew na elke vaart.

Jasmijn Kaijser

Jasmijn Kaijser

Jasmijn is het jongste crewlid bij BallonvarenZeeland. Deze jongedame zit overdag in de schoolbanken, maar steekt in haar vrije tijd graag een handje bij. Ze is spontaan en professioneel en ze zorgt ervoor dat bij de start en landing alles georganiseerd verloopt. Wij zijn dan ook in de wolken met haar!

Martijn de Putter

Martijn de Putter

Martijn is ons knappe organisatietalent, daarnaast heeft hij veiligheid hoog in het vaandel staan. Hij leidt en begeleidt onze crew en piloten, en maakt zo van elke vaart een topevenement. Deze ferme kracht weet bovendien door heel Zeeland de weg en stuurt de volgauto`s feilloos naar de plaats van de landing.

Paul de Rijk

Paul de Rijk

Paul heeft elke snelweg, provinciale weg, straat, polderweg en landweg al gereden in Zeeland. De TomTom is bij ons dan ook vervangen door de Paul Paul :) Dankzij zijn professionele stuurmanskunsten komen onze grote aanhangers op de meest onmogelijke plaatsen. Ballonvaren Zeeland hoopt nog vele veilige kilometers te maken met deze 'autopiloot'!

Koen Colleman

Koen Colleman

Wist je dat Ballonvaren Zeeland ook een technisch ingenieur aan boord heeft? Koen bedenkt ingenieuze, ergonomische aanpassingen, die het werk van de crew makkelijker, lichter en vooral veiliger moeten maken. Samen met Koen zijn we dagelijks bezig met de innovatie van onze producten en materialen, hierdoor weten we het ballonvaren steeds naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar Koen zijn nieuwste vinding? Hou onze website en socials in de gaten!

 

Jeroen Goudswaard

Jeroen Goudswaard

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.