Cadeaubon

Een ballonvaart cadeau:

Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Een ballonvaart staat bij heel veel mensen hoog op de bucket list. Vliegen als een vogel, de vrijheid ervaren en het zweven op de wind, het spreekt al decennialang tot de verbeelding. Het is dan ook goed om te weten, dat wij jou vanuit een luchtballon meenemen op de vleugels van de wind. Dat maakt ballonvaren tot een unieke belevenis. Ga je mee?

Cadeaubon | Last Minute

€ 159,-

 

 

Cadeaubon | Geplande vaart

€ 179,-

 
Een privé vaart cadeaubon? Neem contact met ons op!

Selecteer gegevens

Boek bij ons exclusief ballonvaart cadeau 2 personen

Ben je op zoek naar een verrassend huwelijkscadeau? Wat dacht je van een ballonvaart als cadeau voor 2 personen. Hoe romantisch zou het zijn om een uur voor zonsondergang aan boord te stappen. Als de weersomstandigheden het toelaten dan kan dit iedere dag, of het nu zomer of winter is. Een ding is zeker; met dit cadeau voor 2 personen zal de ontvanger in de wolken zijn.

Eens helemaal iets anders, geef een luchtballonvaart cadeau

Stel, u wilt een ballonvaart cadeau geven. Dan kom je al snel uit bij Ballonvaren Zeeland. Ontdek onze zeer ervaren ballonpiloten, onze luchtballonen, onze geplande vaarten en privé ballonvaarten. Via onderstaande instructies kan je binnen een paar stappen een persoonlijke cadeaubon voor een unieke ballonvaart bestellen. Ook voor een mooie aanbieding zit, of moeten we zeggen vaar, je bij ons goed.

Ontdek onze luchtballon cadeaubonnen

Hartstikke leuk om te krijgen, én om te geven natuurlijk. Ben je op zoek naar een luchtballon cadeau bon bij een rechtstreekse partij in plaats van een bongo luchtballon cadeaubon? Dan ben je bij Ballonvaren Zeeland aan het juiste adres. Je krijgt natuurlijk geen echte luchtballon cadeau, maar een geweldig avontuur in de vorm van een prachtige belevenis vanuit de wolken. Droom je van iets cadeau te geven waar menig hartje sneller van gaat slaan? Het ligt binnen jouw bereik. Hoe leuk is het om aan je geliefde ouders of je vriend of vriendin te kunnen zeggen; ik geef je een ballonvaart kado. Wij kunnen ons nog maar één ding bedenken dat nog leuker is. Jezelf een ballonvaart cadeau doen.

Ballonvaart cadeau geven of krijgen, wat is leuker?

Tja, daar zijn de meningen nogal over verdeeld. Je hebt mensen die het geweldig vinden om te krijgen, maar de meerderheid vindt geven toch net iets leuker. Alleen de voorpret al. Je hoeft het niet bij een ballonvaart te laten. Wat dacht je van een heus arrangement, een ballonvaart cadeau-arrangement met alles erop en eraan. Stel je het gezicht van de ontvanger van zo’n XXL cadeaubon voor, wij voorspellen hij of zij is gegarandeerd met zijn hoofd in de wolken.

Loop jij al een tijdje met je hoofd in de wolken en moet die felbegeerde ballonvaart er nu echt maar eens van komen. Zeg dan hallo tegen hét cadeau voor jezelf, een heuse ballonvaart! Onze prijzen zijn all-in, dat betekent dat je van begin tot eind waar voor je geld krijgt. Onze piloten nemen je letterlijk mee in de wolken!

Na aankoop uw cadeaubon activeren?

Ga naar geplande vaarten en selecteer een vaart. Reken vervolgens af met de code van je cadeaubon of instapticket!
Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.