Prijzen
Ballonvaart prijzen
Mijn ballonvaart

Onze luchtballonvaart prijzen zijn meer dan de moeite waard

Bij Ballonvaren Zeeland krijg je waar voor je geld. Je boekt bij ons geen ballonvaart, maar een ballonvaart avontuur. Samen met een luchtballonvlucht prijs die je stoutste verwachtingen overtreft. Onze prijs van de luchtballonvaart is niet enkel de een van de mooiste vaarten op zich. Wij bieden je een totaalpakket aan. De invulling is geheel aan jou, of je nu kiest voor een lastminute vaart, een romantische privé vlucht bij zonsondergang of samen in de mand met je familie. Zelfs vervoer van en naar de opstap- en landingsplaats is mogelijk. Wat je nog moet weten; al onze ballonvaart prijzen en tickets zijn inclusief de bekende luchtdoop met een glas bubbels. Ontdek hieronder snel de prijzen voor het ballonvaart seizoen 2024 en boek je vaart.

Ballonvaarten

Prijzen vanaf 1 persoon

             Zeeuws- Vlaanderen

€ 179,- p.p

             Bevelanden

€ 179,- p.p

             West - Brabant

€ 179,- p.p

 

Ballonvaart prijzen

Privévaarten

Prijzen vanaf 2 personen

Privévaart prijzen

 

2 personen

€ 995,- 

3 personen

€ 1095,- 

4 personen

€ 1395,-

5 personen

€ 1495,-

6 personen 

€ 1595,-

... ...

 

 

Meer prijzen en informatie over privé ballonvaarten

 

Een ballonvaart prijs die past in ieders budget

Alle mogelijke ballonvaart tickets zijn te boeken, zelfs ballonvaarten met speciale arrangementen. Onze ballonvaart geschiedt altijd met een ervaren piloot. Met een ballonvaart varen mag enkel door gediplomeerde piloten met de nodige vlieguren op de teller. De opleiding tot ballonpiloot is pittig en streng, alleen de beste blijven over, en mogen zich uiteindelijk piloot noemen. Het voortraject is hetzelfde als bijvoorbeeld een luchtvaart piloot. Wil je meer weten over onze piloten, lees dan mee op de pagina 'het team'.

Overal ter wereld wordt het landschap ontdekt per ballon. Ben jij iemand die ballonvaart prijzen vergelijkt? Onze ballonvaren prijs verdient de hoogste prijs ballonvaren 😉 Alle gekheid op een stokje, deze laatste prijs kennen we onszelf toe. Dat komt mede door onze fijne prijs/kwaliteit verhouding en niet te vergeten onze ballonvaart aanbiedingen in last minute tickets. Over een voordelige luchtballon prijs gesproken! De meeste mensen die een luchtballonvaart willen maken hechten belang aan prijzen ballonvaart of zijn zoek naar de kostprijs ballonvaart. Hieruit kun je opmaken dat de ticketprijs erg belangrijk is. Echte Zeeuwen zoals wij kijken daar niet van op. Bij ons betaal je dan ook zeker geen (euro)cent te veel.

Een ballonvaart tot in de puntjes verzorgd

Onze kostprijs luchtballon is altijd eerlijk, zodat deze in ieders budget past. We prijzen ballonvaart over Zeeland of West – Brabant zeker aan. We nodigen je dan ook graag eens uit bij ons aan boord, want voor jou hebben we een exclusieve ere prijs ballonvaart in petto. Dat houdt in dat we je als een ere ‘luchtburger’ zullen ontvangen en je tot in de puntjes zullen verwennen met al onze kennis over ballonvaren, de thermiek, de wind en nog veel meer.

Prijs luchtballon de hemel in, dat is letterlijk wat wij doen. We zijn ervan overtuigd dat ook jij in de wolken zult zijn van al het moois dat we je gaan laten beleven. Wil je meer lezen over onze piloten? Wij hebben een aantal leuke blogs geschreven. Hierin lees je alles over de geschiedenis van Ballonvaren Zeeland, onze jongste piloot en onze eerste vrouwelijke piloot. De smaakvolle verhalen worden afgewisseld met radio- en televisiefragmenten en prachtige foto’s. We zijn er maar wat trots op dat we met ons familiebedrijf niet alleen de lokale zenders, maar ook het landelijke nieuws hebben gehaald.

 

Ballonvaren Zeeland biedt altijd de beste prijs-kwaliteit en is als enige écht gespecialiseerd in de regio. We varen alleen met professioneel opgeleide Zeeuwse piloten.

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.