Bedrijfsuitjes
Bedrijfsuitjes Zeeland: Plan een ballonvaart!
Mijn ballonvaart

Kan ik een bedrijfsuitje met ballonvaart boeken?

Bedrijfsuitje ballonvaart boeken? Ballonvaren Zeeland is de specialist op het gebied van ballonvaren. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor een kleine groep of een bedrijfsuitje voor een grote groep? Bij ons boek je de leukste groepsarrangementen. Deze arrangementen worden volledig naar wens en op maat aangeboden. Wil je je zakenrelaties of collega’s verrassen met een bedrijfsuitje in Zeeland, dan mag een ballonvaart niet ontbreken. Vanuit onze ballon(nen) nemen we jou en je gezelschap mee over de leukste plekjes.

Een tof bedrijfsuitje met de jongste piloot van Nederland

Onze piloten hebben alles aan boord om er een onvergetelijk avontuur van te maken. Het unieke van Ballonvaren Zeeland zit ‘m in de persoonlijke touch. Ons familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar en is ontstaan vanuit de passie voor het varen in een ballon. Inmiddels hebben drie van de gezinsleden een ballonpiloten opleiding achter de rug.

Wouter, de zoon des huizes mocht zich zelfs de jongste piloot van Nederland noemen. In 2022 behaalde hij zijn instructeurspapieren, ook daarmee is hij weer de jongste. Dochter Jolien kon niet achterblijven en mag zich de eerste vrouwelijke piloot van Ballonvaren Zeeland noemen. Dit mooie team, dat in de hoogtijmaanden wordt uitgebreid met een externe piloot, wordt ondersteund door een trouwe crew. Deze groep vrijwilligers staat niet alleen voor onze piloten, maar ook voor jou en je gezelschap klaar.

Vraag je je af wat er verder nog inclusief is bij een bedrijfsuitje? Je wordt vanaf het opbouwen van de ballon betrokken bij het hele proces van ballonvaren. Er is tijd voor vragen, foto’s en uiteraard mag ieder die dit wil een handje toesteken. Onze vloot bestaat uit twee grote ballonnen met een capaciteit van 12-14 passagiers.Verder hebben we nog twee kleinere ballonnen, deze worden ingezet ter aanvulling bij grote bedrijfsuitjes of als soloballon bij een kleine groep.

Sinds 2023 beschikken we zelfs over een speciale stoel die volledig geschikt is voor het vervoeren van een rolstoelafhankelijke passagier. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje gekoppeld aan een ballonvaart. Heb je speciale verzoeken voor een uniek bedrijfsuitje, neem gerust contact op.

 

Op zoek naar een spectaculair bedrijfsuitje in Zeeland?

Ben je op zoek naar teambuilding activiteiten waarbij je je collega’s beter kan leren kennen? Ben je benieuwd welk team echt beschikt over stalen zenuwen? Het leukste bedrijfsuitje boek je bij Ballonvaren Zeeland. Wij nemen jou en je gezelschap mee voor een op maat gemaakt en origineel bedrijfsuitje high in the sky. Je team of zakelijke relaties staan op het punt een bijzonder bedrijfsuitje te beleven.

Wist je dat een ballonvaart hoog bovenaan bucketlijsten staat? Ook originele bedrijfsuitjes zijn bijzonder in trek. Onze activiteiten zijn volledig aangepast aan deze nieuwe trend. We hebben de afgelopen jaren al mogen proeven aan de sfeer bij bedrijfsuitjes voor grote groepen. Ook wij genieten van deze leuke bedrijfsuitjes, we zien een team of zakenrelatie in een ontspannen setting. Alle rangen en standen vallen weg, wat overblijft is het genieten van de stilte, het uitzicht en het avontuur. Ben je klaar voor het meest originele bedrijfsuitje van je carrière? Ontdek de voordelen van bedrijfsuitjes voor grote en kleine groepen, neem contact op voor een intake.

 

Voor wie is een bedrijfsuitje met ballonvaart te boeken?

Kort antwoord: voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of welk uitje in groepsverband dan ook geldt: voor iedereen! Kleine uitzonderingen daargelaten, denk aan zwangere vrouwen en kinderen die nog niet over de rand van de ballonmand kunnen kijken. We hebben het nu uitgebreid gehad over leuke bedrijfsuitjes, maar bij Ballonvaren Zeeland kun je natuurlijk terecht voor meer dan alleen maar grote bedrijfsarrangementen.

Wil je een vriendenuitje, teamuitje, familie-uitje of klein bedrijfsuitje organiseren? Denk dan eens aan onze losse tickets voor een geplande vaart, deze boek je al vanaf € 159.- Wanneer je op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje voor een kleine groep, dan is zo’n geplande vaart aan te bevelen. Je koopt net zoveel losse tickets voor dezelfde vaart als dat je nodig hebt. Is de mand niet gevuld met jouw clubje mensen, dan vullen we de mand aan met andere passagiers. Ideaal voor een bedrijfsuitje dat origineel, maar ook nog eens betaalbaar is.

Bij Ballonvaren Zeeland streven we ernaar een ballonvaart beleving voor iedereen toegankelijk te maken. Onze prijzen zijn scherp, onze piloten zijn vakkundig en toegankelijk, onze vaarten onvergetelijk. Een laatste zetje nodig voor het boeken van een leuk bedrijfsuitje? Lees onze reviews!

Waar kan ik aan boord stappen voor een bedrijfsuitje in Zeeland?

Wij hebben vaste verzamellocaties, deze liggen verspreid doorheen Zeeland en Brabant en zijn goed bereikbaar met de auto. Vanuit deze locatie reizen we samen verder naar de opstijglocatie van die dag.

Ballonvaren is weersafhankelijk. We bekijken per vaart de meteo nauwkeurig, deze bepaalt mede de opstijg- en landingsplaats van de vaart. Heb je een bedrijf met een geschikte opstijglocatie, laat het ons weten. Dan bekijken wij of we vanaf jouw eigen locatie kunnen opstijgen. Hiervoor is een vergunning nodig, dus houdt er rekening mee dat we dit ruim van tevoren moeten aanvragen.

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.