Last minute

Check in voor een last minute luchtballon avontuur

Bij Ballonvaren Zeeland, stap je aan boord voor een geweldig ballonavontuur. Je kent het wel, ’s morgens opstaan en zin krijgen in een geweldig avontuur. Eentje die al een tijdje op je bucket-list staat, namelijk de wereld eens bekijken vanuit een luchtballon. De zin is er, het weer is fantastisch, maar waar haal je zo snel een ticket vandaan? Bij de meeste ballonvaart ondernemingen moet je ver vooruit boeken, bij ons kan dat natuurlijk ook. Sterker nog, de meeste mensen hebben hun ballonvaart al geruime tijd gepland staan. Bij Ballonvaren Zeeland kun je als het een beetje meezit ook vanavond nog aan boord stappen, want wist je dat er ook last minute ballonvaarten beschikbaar zijn? Je boekt ze extra voordelig via ons boekingskanaal. Hier kun je losse tickets kopen, en zie je meteen welke tijd en datum nog open staan voor een luchtballonvaart aanbieding. Benieuwd naar wat de prijsvoordelen van zo’n last minute vaart zijn? Het scheelt je al gauw 20%.

Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Ticket prijs  
zo 21 april 2024 18:00 Zeeuws-Vlaanderen 1 € 149,00 Last minute vaart Reserveren
Last minute ballonvaarten zijn uiterlijk 96 uur voor de geplande vaart zichtbaar

Welkom aan boord, geniet van een last minute luchtballonvaart

Soms hebben we door bijvoorbeeld ziekte op het laatste moment een annulering. Zonde om die gave ballonvaart plaatsen in de mand open te laten. Om deze reden hebben we dagelijks speciale ballonvaart acties. Zo maken we iemand blij én blijft onze mand mooi vol. Dit maakt niet alleen onze last minute passagiers, maar ook onze enthousiaste piloten blij.

Zij hebben namelijk heel wat te vertellen tijdens de vaarten over het mooie Zeeland of West - Brabant. De wind voert je langs alle bekende en voor jou nog onbekende plekjes. Waarheen dat is, dat weten onze piloten je haarfijn uit te leggen. Zij hebben immers alle meteorologische kennis van die dag paraat, zo kunnen zij vooraf al een aardige inschatting maken van jouw last minute ballonvaart.

Toch doet de wind soms wat hij wil, en juist dat maakt onze ballonvaarten juist zo avontuurlijk. Zeg nou zelf; alles vooraf weten is toch ook maar saai! Ook het landen is een prachtige ervaring. De piloot zet de mand aan de grond op een plekje dat hij al vooraf heeft gespot vanuit de lucht. Vaak is dat een weiland en ja, soms lopen er ook nog wat nieuwsgierige koeien rond. Wij weten uit ervaring dat de boer graag een kijkje komt nemen na de landing. Heeft hij ook weer een leuk verhaal op verjaardagen.

 

Luchtballonvaart last minute? Het kan bij Ballonvaren Zeeland!

Voor eenieder die op zoek is naar ballonvaart aanbiedingen hebben wij een praktisch overzicht van onze last minutes ballonvaarten klaarstaan. Wij werken elke dag het actuele dag aanbod bij. Bij ons vind je alle last minute ballonvaarten op een rij. Neem snel een kijkje, misschien zien we jou binnenkort terug in de mand van één van onze veilige ballonnen. Onze piloten Omèr, Wouter en Jolien (jawel we hebben ook een vrouwelijke piloot aan boord), nemen je mee op een geweldig avontuur. Onze drie piloten komen uit één familie. Vader Omèr is de eigenaar van Ballonvaren Zeeland. Ruim 20 jaar geleden begon hij puur hobbymatig met de ballonvaart. Sinds enkele jaren is zoon Wouter nauw betrokken bij het familiebedrijf, hij mocht in zich in 2020 de jongste piloot van Nederland noemen. Vandaag is hij een volledige partner van zijn vader en neemt een groot deel van de ballonvaarten voor zijn rekening. De laatste telg die werd besmet met het luchtballon virus is dochter Jolien. Zij heeft in 2023 haar opleiding tot luchtballonpiloot afgerond en kan zichzelf de eerste vrouwelijke piloot van Zeeland noemen. Hoe cool is dat! Wij nodigen je uit deze avontuurlijke familie te leren kennen. Zin in? Boek dan meteen een last minute ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland.

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.