Algemene informatie
Ballonvaren Zeeland
Mijn ballonvaart

Dé ballonvaart onderneming in Zeeland met  Zeeuwse piloten

Wees welkom aan boord van de luchtballonnen van Ballonvaren Zeeland, een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring! Onze crew en piloten hebben met elkaar vele jaren ervaring en weten van iedere ballonvaart een prachtige en unieke ervaring te maken. Alle crewmembers zijn opgeleid volgens de nieuwe EASA standaard.
 

Grote kans dat je één van onze herkenbare blauwe luchtballonnen of de Morresballon al eens hebt gespot boven Zeeland. Op de pagina 
onze ballonnen vertellen we je hier meer over. 

Een wens die uitkomt!

Bij veel mensen staat het maken van een ballonvaart hoog op de wensenlijst. Stap aan boord en geniet van een geplande vaart of privé ballonvaart. Onze crew en piloten zorgen voor een mooie en comfortabele ballonvaart, waarbij je optimaal geniet van het uitzicht op Zeeland.

Uniek arrangement

 • Zeeuws-Vlaanderen € 159,- 
 • Bevelanden € 169,-  
 • West-Brabant € 169,- 
 • Ontvangst op de opstijglocatie
 • Uitgebreide uitleg over de te maken ballonvaart
 • Een comfortabele en veilige ballonvaart van minimaal 1 uur
 • Onze piloten zijn rasechte Zeeuwen en kennen de provincie van Noord naar Zuid en van West naar Oost.
 • Prachtig uitzicht op de regio Zeeuws-Vlaanderen of Bevelanden
 • Na de landing ter afsluiting een drankje
 • Je wordt teruggebracht naar de opstijglocatie ( enkel op aanvraag )
 • Begeleiding door een ervaren en vriendelijke crew
 • Verzekering
 • Mogelijkheid voor een annuleringsverzekering 
 • TOP-Beleving

Een geplande vaart of een privévaart?

Ballonvaren Zeeland biedt twee soorten ballonvaarten aan, namelijk geplande vaarten en privé ballonvaarten. Bij een geplande vaart kan je een keuze maken uit ons aanbod en reserveer je een plek in de mand. Op onze planning staan met grote regelmaat ballonvaarten op de Bevelanden - Walcheren en Oost en West Zeeuws-Vlaanderen.

Bij een privévaart boek je een luchtballon voor jezelf, romantisch met twee of met een zelf gekozen gezelschap tot 24 of zelfs meer. Bij een privévaart kun je zelf in overleg een datum en locatie kiezen. Wil je bijvoorbeeld graag opstijgen in de buurt van je woning of vanuit de lucht een bepaalde plaats zien? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk zijn we altijd afhankelijk van de meteo op de dag van de vaart.

Kan iedereen mee?

Een ballonvaart is geschikt voor iedereen met een normale lichamelijke conditie. Hierbij speelt leeftijd geen rol, wel de lengte. Passagiers moeten minimaal 1,25 meter groot zijn, anders is het niet mogelijk om over de rand van de mand te kijken. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee tijdens een ballonvaart.

Bij een zwangerschap mag er geen ballonvaart worden gemaakt, heb je al een boeking staan en blijk je in blijde verwachting te zijn? Neem dan even contact met ons op. Ook bij twijfel en vragen over lichamelijke conditie of gezondheidsredenen kan je contact met ons opnemen.

Kan een ballonvaart altijd doorgaan?

Bij een ballonvaart wordt gebruik gemaakt van de wind. Om een ballonvaart veilig te laten verlopen, gaan wij niet de lucht in als er een te sterke wind staat en als het regent.

Als een ballonvaart niet door kan gaan, worden de tickets automatisch met een jaar verlengd. Binnen dit jaar kan er dan een nieuwe afspraak worden gemaakt voor een ballonvaart. Via ‘geplande vaarten’ kan je met je boekingsnummer eenvoudig een nieuwe afspraak inplannen. Heb je een privévaart geboekt? Neem dan contact met ons op en we plannen in overleg een nieuwe datum.

Nog geen antwoord op je vraag gevonden? Vind hier het antwoord

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.