Huwelijksaanzoek
Jouw geliefde ten huwelijk vragen in een luchtballon
Mijn ballonvaart

Liefde in de Lucht: Een huwelijksaanzoek tijdens een Ballonvaart

Trouwen in een luchtballon, alleen van het idee raak je al in de wolken. Een ballonvaart huwelijk hebben we nog niet kunnen sluiten, een ballonvaart huwelijksaanzoek behoort daarentegen wel tot de mogelijkheden. Schieten deze twee woorden door je gedachten: huwelijksaanzoek luchtballon? Kies dan voor een ballonvaart bij Ballonvaren Zeeland.

Bij Ballonvaren Zeeland is dé vraag al verschillende keren gesteld hoog in de lucht. Tijdens de ballonvaart kun je je liefde ten huwelijk vragen. Hiervoor bieden wij privé ballonvaarten aan. Wij noemen het ook wel eens een VIP-ballonvaart.

Wat kan Ballonvaren Zeeland betekenen bij een huwelijksaanzoek in een luchtballon?

Bij ons zit je goed wanneer je eraan denkt je partner ten huwelijk te vragen. Zie het niet als een compleet huwelijksarrangement. Wij houden ons aan de ballonvaartregels. Vanwege de veiligheid werken wij met vaste opstijgplaatsen.

Dé reden voor een huwelijksaanzoek luchtballon

Er zijn natuurlijk vele manieren om je partner ten huwelijk te vragen. Waarom zou je kiezen voor een huwelijksaanzoek bij Ballonvaren Zeeland in een ballon? Wij hebben al behoorlijk wat ervaring in huwelijksaanzoeken hoog in de lucht. Onze vloot heeft voor deze speciale gebeurtenis, de intieme blauwe ballon beschikbaar. Hoe romantisch! Hoeveel redenen heb je nog nodig? Onze privé vaart kent geen vaste prijs, de uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van jouw specifieke wensen. We hebben zeker leuke aanbiedingen en acties in petto, dit ook altijd in overleg met onze piloten wat kan én mag. Mochten de weergoden het laten afweten, dan blijft je ticket geldig! Bij slechte weersomstandigheden wordt er een andere datum gepland.

Jouw wensen bespreken of weten waar Ballonvaren Zeeland voor kan zorgen bij een huwelijksaanzoek in onze luchtballon? Neem dan contact op.

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.