Nieuws! De PH-BVZ

Nieuws! De PH-BVZ

  • Geschreven door Wouter Verbist
  • op
Nieuws! De PH-BVZ

Er is geweldig nieuws dat we graag met jullie willen delen! Na maanden van voorbereiding zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze gloednieuwe luchtballon gearriveerd is. Deze prachtige aanwinst vertegenwoordigt het toppunt van moderne technologie en design in de ballonvaart. Lees verder om alles te ontdekken over deze nieuwe ontwikkeling!

Een nieuwe horizon in de ballonvaart

De nieuwe luchtballon is niet zomaar een luchtballon; het is een ervaring op zich. Ontworpen met de nieuwste technologieën en uitgerust met de hoogste veiligheidsnormen, belooft deze luchtballon u een onvergetelijke reis te bieden boven adembenemende landschappen.

Belangrijkste kenmerken:

Geavanceerde technologie: Deze luchtballon is uitgerust met high tech apparatuur. Dit zorgt niet alleen voor een soepele en veilige vlucht, maar ook voor een unieke en persoonlijke ervaring voor iedere passagier.

Ruim en comfortabel: De mand van deze luchtballon biedt meer ruimte en comfort dan ooit tevoren. Met voldoende plaats om te bewegen kunt u ontspannen genieten van het panoramische uitzicht.

Kleuren patroon: Deze luchtballon heeft 2 kleuren. Groen en geel. Hierdoor gaat hij helemaal op in de natuur!

Veiligheid voorop

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. We hebben strenge veiligheidsprotocollen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat elke vlucht niet alleen onvergetelijke wordt, maar ook 100% veilig is.

Veiligheidsmaatregelen:

Regelmatige inspecties: De luchtballon ondergaat regelmatige en grondige inspecties door gecertificeerde technici om ervoor te zorgen dat alle onderdelen in optimale staat verkeren. 

Getrainde piloten: Onze piloten zijn ervaren en gecertificeerd, met een uitgebreide kennis van de lucht- en ballonvaart. Ze zorgen ervoor dat elke vlucht soepel en veilig verloopt.

Veiligheidsinstructies: Voor elke vlucht krijgen passagiers een uitgebreide briefing over het in- en uitstappen maar ook een landingsprocedure. Dit zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en goed geïnformeerd is.


Spot jij ons deze zomer?

Welkom aan boord!

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.