Ballonvaart 8 personen
Ballonvaart voor 8 personen
Mijn ballonvaart

Ik wil een ballonvaart voor 8 personen boeken, kan dat?

Jazeker, dat kan bij Ballonvaren Zeeland! Wij bieden onder andere ballonvaarten aan in Zeeuws- Vlaanderen en ballonvaarten in Brabant. Je kunt in het geval van een ballonvaart voor 8 personen kiezen voor 8 keer een all-in ticket voor een geplande vaart. Dit betekent dat je met jouw gezelschap aan boord stapt van één van onze grote ballonnen; de Morres ballon of onze groen/gele. De mand wordt in dit geval aangevuld tot het maximale aantal personen van twaalf passagiers. Dit is meteen ook de voordeligste optie. Wil je echt een privé ballonvaart boeken met acht personen, dan vragen we je contact op te nemen. Je ontvangt dan een prijs op maat van ons, enkel en alleen voor jouw vip uitje. Binnen Ballonvaren Zeeland is er naast de reguliere vaarten ruimte voor een eigen invulling. Denk aan een avond of ochtendvaart, een vaart over de Schelde, de Bevelanden, Walcheren of een geweldig bedrijfsuitje. Deze speciale arrangementen worden vooraf besproken. Aan de hand van je wensen en onze mogelijkheden wordt een dergelijke ballonvaart aangeboden voor een maatwerk prijs.

Met 8 personen in een luchtballon, het kan bij Ballonvaren Zeeland!

Of je nu met 2, 4, 6 of 8 personen wil varen in een luchtballon, wij maken het mogelijk. Ons familiebedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring in de wereld van de ballonvaart. Inmiddels hebben we in ons gezin nu al drie gediplomeerde piloten, waarvan Wouter ook nog eens luchtballoninstructeur is. Dat zegt veel over de persoonlijke en laagdrempelige benadering. Wij spreken dan ook niet van een ballonvaart, maar van een totaal beleving. Van begin tot eind word je meegenomen in een prachtig avontuur. Van het opbouwen van de ballon tot aan het glaasje champagne na de landing. Om je het nog makkelijker te maken hebben we vaste opstapplaatsen of beter gezegd verzamellocaties. Welkom aan boord!

 

Reguliere vaarten voor 8 personen

Reguliere vaarten voor 8 personen

Op zoek naar een ballonvaart voor 8 personen? Dat kan bij Ballonvaren Zeeland. Bekijk eenvoudig alle geplande reguliere vaarten.

Geplande vaarten bekijken

Arrangementen voor 8 personen

Arrangementen voor 8 personen

Een personeelsuitje, familiefeest of ballonvaren met een groep van 8 of méér? Maak kennis met alle arrangementen of boek eenvoudig een privévaart.

Alle groepsarrangementen
Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.