Ballonvaren Brabant
Welkom aan boord

Ballonvaren Brabant, een begrip in de regio

De geschiedenis van ballonvaren gaat al heel wat jaren terug. Al in de 18e eeuw was de eerste ballonvaart een feit. Onze ballonvaarten gaan zo’n 20 jaar terug en zijn inmiddels een begrip in de regio van Zeeland en Noord-Brabant. Bij Ballonvaren Zeeland boek je snel en voordelig de ultieme ballonvaart boven Noord-Brabant. Wij stijgen iedere dag tot grote hoogten en nemen je mee voor een ballonvaart over de mooiste plekjes van Brabant. Ballonvaren Brabant is een onderdeel van Ballonvaren Zeeland, een professioneel familiebedrijf waar je je onmiddellijk op je gemak zult voelen. Naast Zeeland ben je dus ook voor een ballonvaart in Brabant bij Ballonvaren Zeeland aan het juiste adres!

Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Ticket prijs  
vr 14 april 2023 17:00 West-Brabant 8 € 169,00 Reserveren
vr 14 april 2023 17:00 West-Brabant 10 € 169,00 Reserveren
za 22 april 2023 06:30 West-Brabant 12 € 169,00 Reserveren
zo 30 april 2023 17:30 West-Brabant 3 € 169,00 Reserveren
do 4 mei 2023 17:30 West-Brabant 12 € 169,00 Reserveren
za 6 mei 2023 18:00 West-Brabant 2 € 169,00 Reserveren
zo 28 mei 2023 18:00 West-Brabant 6 € 169,00 Reserveren
zo 28 mei 2023 18:00 West-Brabant 4 € 169,00 Reserveren
za 17 juni 2023 18:00 West-Brabant 12 € 169,00 Reserveren
za 17 juni 2023 18:30 West-Brabant 6 € 169,00 Reserveren
za 1 juli 2023 19:00 West-Brabant 8 € 169,00 Reserveren

Ballonvaart Noord- Brabant, een geweldig avontuur

Er zijn een paar dingen die je als rasechte Brabander gedaan moet hebben, naast carnaval is dat voor velen een luchtballonvaart over het plekje waar het hart ligt. Stel je voor dat je deze mooie plekjes nu ook eens kunt aanschouwen vanuit de blauwe lucht, aanlokkelijk nietwaar? Bij Ballonvaren Zeeland ligt je ticket klaar, jij hoeft ‘m alleen nog maar te boeken.

Ook voor personen die niet uit de regio Noord-Brabant komen, kunnen we ons voorstellen dat een luchtballonvaart Noord-Brabant hoog op de bucket list prijkt. Ballonvaren Brabant maakt je droom waar met een prachtige ballonvaart die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Onze ervaren piloten nemen je mee in de mand voor een fantastisch uitzicht over de provincie waar jij zo van houdt. Ook voor een Ballonvaart West-Brabant ben je welkom aan boord voor een prachtig avontuur in de wolken.

 

Opstijgplaatsen luchtballon Brabant

Vaak wordt er aan ons gevraagd waar de opstijgplaatsen voor een ballonvaart over Brabant zich bevinden. Wij hebben altijd vaste vertrekpunten op de kaart staan, maar waar je precies vertrekt is geheel afhankelijk van de weersomstandigheden en je wensen. Met dit laatste puntje houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening.  Wist je dat wij niet alleen vaste opstijgplaatsen in Noord-Brabant, West- Brabant en Zeeland hebben, maar ook zelfs in België? Van april t/m oktober hebben wij deze plaatsen exclusief tot onze beschikking. Totaal veilig en vanaf het begin van het klaarmaken van de ballon toegankelijk voor onze passagiers. Een mooi moment voor het maken van foto’s en wellicht om een handje toe te steken als je dat wenst. Hoe leuk is dat!
 

Is een ballonvaart brabant goedkoop?

Bij Ballonvaren Zeeland boek je altijd een ballonvaart voor de beste prijs, maar dat is wel een eerlijke prijs. Aan gekke stuntprijzen doen we niet, wel aan leuke aanbiedingen. Of het nu een ballonvaart vanuit West-Brabant of Noord- Brabant betreft, de kosten voor een ballonvaart boven Brabant hebben altijd de beste prijs kwaliteitverhouding. De kosten ballonvaart over brabant vallen dus reuze mee. Je vindt elke dag nieuwe aanbiedingen bij Ballonvaren Zeeland, maar natuurlijk ook voor Ballonvaren Brabant! Zelfs voor een cadeaubon ben je bij ons aan het juiste adres. Een geweldig avontuur!

 

Ballonvaart aanbieding brabant boeken?

Ook dat kan bij Ballonvaren Zeeland! Voor een ballonvaart boven Brabant zijn er speciale last minute tickets beschikbaar. Bij ons geldt: wij hebben elke dag wel een aanbieding voor jou in petto. Er is al een ballonvaart vanaf €149.-, een last minute ballonvaart boek je zelfs met 20% korting.

 

Ballonvaart brabant, veilig en vertrouwd met garantie!

Wat nu als een ballonvaart niet kan doorgaan? Dat kan natuurlijk gebeuren, we zijn geheel afhankelijk van de weersomstandigheden, en veiligheid staat bij Ballonvaren Zeeland altijd op de eerste plaats. Ook als passagier kun je soms door omstandigheden ineens niet meer mee. Dit zijn onze garanties wanneer je bij ons een ballonvaart boekt: Je ticket blijft geldig en kan opnieuw worden ingezet voor een andere datum. Je gaat hoe dan ook vanuit een luchtballon genieten! Boek snel een luchtballonvaart Noord- Brabant, want dat moet je meemaken!

Ballonvaren West-Brabant en Ballonvaren Zeeland zijn verbonden met elkaar. Zowel in Zeeland als in West-Brabant zijn we zeer bekend met het gebied en het luchtruim. Beide regio`s overlappen elkaar dan ook. Vaak starten we in Zeeland en eindigen in West-Brabant of visa versa. Onze piloten zorgen dat het een avontuur wordt waarop je met heel veel plezier op zal terugkijken. 

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.