Ballonvaren Brabant
Welkom aan boord
Mijn ballonvaart

Ballonvaren Brabant, een begrip in de regio

De geschiedenis van ballonvaren gaat al heel wat jaren terug. Al in de 18e eeuw was de eerste ballonvaart een feit. Onze ballonvaarten gaan zo’n 20 jaar terug en zijn inmiddels een begrip in de regio van Zeeland en Noord-Brabant. Bij Ballonvaren Zeeland boek je snel en voordelig de ultieme ballonvaart boven Noord-Brabant. Wij stijgen iedere dag tot grote hoogten en nemen je mee voor een ballonvaart over de mooiste plekjes van Brabant. Ballonvaren Brabant is een onderdeel van Ballonvaren Zeeland, een professioneel familiebedrijf waar je je onmiddellijk op je gemak zult voelen. Naast Zeeland ben je dus ook voor een ballonvaart in Brabant bij Ballonvaren Zeeland aan het juiste adres!

Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Ticket prijs  
vr 2 augustus 2024 18:30 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
zo 4 augustus 2024 18:30 West-Brabant 2 € 179,00 Reserveren
zo 4 augustus 2024 18:30 West-Brabant 4 € 179,00 Reserveren
di 6 augustus 2024 18:30 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
vr 9 augustus 2024 18:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
wo 14 augustus 2024 06:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
wo 14 augustus 2024 18:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
vr 16 augustus 2024 06:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
vr 16 augustus 2024 19:00 West-Brabant 2 € 179,00 Reserveren
vr 16 augustus 2024 19:00 West-Brabant 7 € 179,00 Reserveren
di 20 augustus 2024 06:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
vr 30 augustus 2024 18:00 West-Brabant 3 € 179,00 Reserveren
vr 30 augustus 2024 18:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
za 31 augustus 2024 18:00 West-Brabant 5 € 179,00 Reserveren
za 31 augustus 2024 18:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
zo 1 september 2024 17:30 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren
za 21 september 2024 17:00 West-Brabant 8 € 179,00 Reserveren

Ballonvaart Noord- Brabant, een geweldig avontuur

Er zijn een paar dingen die je als rasechte Brabander gedaan moet hebben, naast carnaval is dat voor velen een luchtballonvaart over het plekje waar het hart ligt. Stel je voor dat je deze mooie plekjes nu ook eens kunt aanschouwen vanuit de blauwe lucht, aanlokkelijk nietwaar? Bij Ballonvaren Zeeland ligt je ticket klaar, jij hoeft ‘m alleen nog maar te boeken.

Ook voor personen die niet uit de regio Noord-Brabant komen, kunnen we ons voorstellen dat een luchtballonvaart Noord-Brabant hoog op de bucket list prijkt. Ballonvaren Brabant maakt je droom waar met een prachtige ballonvaart die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Onze ervaren piloten nemen je mee in de mand voor een fantastisch uitzicht over de provincie waar jij zo van houdt. Ook voor een Ballonvaart West-Brabant ben je welkom aan boord voor een prachtig avontuur in de wolken.

 

Opstijgplaatsen luchtballon Brabant

Vaak wordt er aan ons gevraagd waar de opstijgplaatsen voor een ballonvaart over Brabant zich bevinden. Wij hebben altijd vaste vertrekpunten op de kaart staan, maar waar je precies vertrekt is geheel afhankelijk van de weersomstandigheden en je wensen. Met dit laatste puntje houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening.  Wist je dat wij niet alleen vaste opstijgplaatsen in Noord-Brabant, West- Brabant en Zeeland hebben, maar ook zelfs in België? Van april t/m oktober hebben wij deze plaatsen exclusief tot onze beschikking. Totaal veilig en vanaf het begin van het klaarmaken van de ballon toegankelijk voor onze passagiers. Een mooi moment voor het maken van foto’s en wellicht om een handje toe te steken als je dat wenst. Hoe leuk is dat!
 

Is een ballonvaart brabant goedkoop?

Bij Ballonvaren Zeeland boek je altijd een ballonvaart voor de beste prijs, maar dat is wel een eerlijke prijs. Aan gekke stuntprijzen doen we niet, wel aan leuke aanbiedingen. Of het nu een ballonvaart vanuit West-Brabant of Noord- Brabant betreft, de kosten voor een ballonvaart boven Brabant hebben altijd de beste prijs kwaliteitverhouding. De kosten ballonvaart over Brabant vallen dus reuze mee. Je vindt elke dag nieuwe aanbiedingen bij Ballonvaren Zeeland, maar natuurlijk ook voor Ballonvaren Brabant! Zelfs voor een cadeaubon ben je bij ons aan het juiste adres. Een geweldig avontuur!

 

Ballonvaart aanbieding brabant boeken?

Ook dat kan bij Ballonvaren Zeeland! Voor een ballonvaart boven Brabant zijn er speciale last minute tickets beschikbaar. Bij ons geldt: wij hebben elke dag wel een aanbieding voor jou in petto. Er is al een ballonvaart vanaf €159.-, een last minute ballonvaart boek je zelfs met 20% korting.

 

Ballonvaart brabant, veilig en vertrouwd met garantie!

Wat nu als een ballonvaart niet kan doorgaan? Dat kan natuurlijk gebeuren, we zijn geheel afhankelijk van de weersomstandigheden, en veiligheid staat bij Ballonvaren Zeeland altijd op de eerste plaats. Ook als passagier kun je soms door omstandigheden ineens niet meer mee. Dit zijn onze garanties wanneer je bij ons een ballonvaart boekt: Je ticket blijft geldig en kan opnieuw worden ingezet voor een andere datum. Je gaat hoe dan ook vanuit een luchtballon genieten! Boek snel een luchtballonvaart Noord- Brabant, want dat moet je meemaken!

Ballonvaren West-Brabant en Ballonvaren Zeeland zijn verbonden met elkaar. Zowel in Zeeland als in West-Brabant zijn we zeer bekend met het gebied en het luchtruim. Beide regio`s overlappen elkaar dan ook. Vaak starten we in Zeeland en eindigen in West-Brabant of visa versa. Onze piloten zorgen dat het een avontuur wordt waarop je met heel veel plezier op zal terugkijken. 

 

Waar kan ik ballonvaren in Brabant?

Bij Ballonvaren Zeeland bieden wij ook ballonvaarten aan in Brabant. Onze ervaren piloten varen regelmatig over prachtige locaties in Brabant, zoals Bergen op Zoom, Etten-Leur, Breda, Roosendaal en andere nabijgelegen steden. Geniet van een onvergetelijk avontuur met onze luchtballonnen boven het schilderachtige Brabantse landschap.

Wat zijn de kosten van een ballonvaart in Brabant?

De kosten van een ballonvaart in Brabant variëren afhankelijk van de gekozen opties en het aantal passagiers. Bij Ballonvaren Zeeland bieden we diverse pakketten en arrangementen aan om aan verschillende budgetten te voldoen. De prijzen beginnen bij €159 per persoon en kunnen variëren afhankelijk van speciale aanbiedingen en groepskortingen.

Wat gebeurt erbij slecht weer wanneer je een ballonvaart boven Brabant hebt geboekt?

Veiligheid staat bij Ballonvaren Zeeland altijd voorop. Bij slecht weer, zoals regen, harde wind of ongunstige weersomstandigheden, kan een ballonvaart boven Brabant worden geannuleerd of uitgesteld. Onze deskundige piloten houden voortdurend de weersomstandigheden in de gaten en nemen contact met je op als er wijzigingen zijn. We zullen ons best doen om de vlucht te verplaatsen naar een andere datum waarop het weer gunstiger is.

Is er een maximumaantal passagiers per ballonvaart in Brabant?

Bij Ballonvaren Zeeland hanteren we een maximumaantal passagiers per ballonvaart, afhankelijk van het type luchtballon dat wordt gebruikt. Onze ballonnen bieden plaats aan verschillende groepsgroottes. Dit zorgt ervoor dat elke passagier comfortabel kan genieten van de ballonvaartervaring.

Zijn er foto- en videomogelijkheden tijdens ballonvaart in West-Brabant?

Bij Ballonvaren Zeeland begrijpen we hoe belangrijk het is om mooie herinneringen vast te leggen tijdens een ballonvaart. Daarom bieden wij meer dan voldoende foto- en videomogelijkheden aan tijdens onze ballonvaarten in Brabant.

Zijn er specifieke aanbiedingen beschikbaar voor een ballonvaart in West-Brabant voor groepen?

Bij Ballonvaren Zeeland hebben we speciale aanbiedingen en arrangementen beschikbaar voor groepen die een ballonvaart in Brabant willen ervaren. Of je nu een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst of een ander groepsevenement organiseert.

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.