Wat kost een luchtballonvaart?
Luchtballonvaart kosten
Mijn ballonvaart

Wat kost een luchtballonvaart?

Ballonvaart tickets zijn goedkoper dan je denkt. Zeker als je je ticket boekt bij Ballonvaren Zeeland. De prijzen en tarieven die we hanteren voor de ballonvaarten van Ballonvaren Zeeland zijn gebaseerd op een all-in ticketprijs, dit betekent dat je een totaal beleving krijgt van begin tot eind. Je krijgt onder andere een uniek kijkje achter de schermen. Onze piloten en crew nemen je mee in het opbouwen van de ballon. Alle ruimte om mee te helpen, foto’s te maken en vragen te stellen. Eenmaal vertrokken zal onze piloot er alles aan doen om je te laten genieten van je vaart. Persoonlijk en gemoedelijk! Als afsluiter proosten we op de prachtige belevenis die je hebt ervaren. Op de vraag ‘hoe duur is een luchtballonvaart’ kunnen we je eenvoudig het antwoord geven: een onbetaalbaar avontuur!

Kosten luchtballonvaart vallen mee …

Hoeveel kost een luchtballonvaart, dat is een vraag die vaak wordt gesteld. Bij ons boek je een geplande vaart al vanaf € 149.- Deze prijs is afhankelijk van de locatie van de vaart. Soms is er een verschil in de kosten tussen bijvoorbeeld De Bevelanden, of de provincies West- Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. Onze ballonvaart tickets zijn sowieso inclusief. Maar wat bieden wij? In ieder geval waar voor je geld. De invulling is geheel aan jou. Of je nu kiest voor een lastminute vaart, een romantische privé vlucht bij zonsondergang of samen in de mand met je familie. Zelfs vervoer van en naar de opstap- en landingsplaats is mogelijk. Onze opstapplaatsen liggen doorheen de provincies en worden indien mogelijk aangepast aan de persoonlijke wensen van onze passagiers. Dat kan uiteenlopen van een luchtballonvaart in Goes, Terneuzen, Hulst, Middelburg, Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal en … Vul zelf maar in! Mail ons met je persoonlijke wensen en vragen.

 

 

 

Wat kost een luchtballonvaart en wat krijg je ervoor?

Onze ballonvaart blinkt uit omdat wij werken met de persoonlijke benadering naar onze passagiers toe. Over het ballonvaren zelf kunnen we kort zijn: het is een geweldige belevenis! Ballonvaren Zeeland biedt net dat beetje extra, dat komt voort uit het enthousiasme van dit familiebedrijf dat nu ruim 20 jaar bestaat.

De grondlegger Omèr heeft het stokje inmiddels gedeeltelijk overgedragen aan zijn kinderen Wouter en Jolien. Deze jonge piloten kregen het ballonvaart virus met de paplepel ingegoten. Zij maken van Ballonvaren Zeeland samen met pa en ma een successtory die nog steeds groeit.

Professioneel, vertrouwd, uniek en bovenal altijd met een persoonlijke touch. Lees er de reviews maar op na, of bekijk onze fotogalerij op onze website.

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.