Goedkope Ballonvaart

Een goedkope ballonvaart boek je bij Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt een all-in ervaring! Onze ballonvaarten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor een goedkope luchtballonvaart zit je bij ons dus zeker goed. Onze ballonvaarten hebben een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wist je trouwens dat je door middel van onze ballonvaart aanbiedingen en last minute tickets je ballonvaart nog eens extra aantrekkelijk kan boeken?

Een goedkope ballonvaart met vele extra’s

Je zult je wellicht afvragen wat er zoal zit inbegrepen in een goedkope ballonvaart. Varen in een luchtballon van Ballonvaren Zeeland is een avontuur van begin tot het eind. Je betaalt een schappelijke prijs en beleeft hiermee naast het varen nog vele extra’s. Zo mag je bij ons, indien je dat wenst, onderdeel uitmaken van het team. Een unieke ervaring! Hierdoor zijn onze ballonvaarten dan ook extra gekend in Zeeland. Je mag een handje toesteken bij het klaarmaken van de ballon, en ook na de vaart ben je welkom om het team te ondersteunen. Je komt hierdoor heel dichtbij de materialen en krijgt een kijkje in het team van vakmensen. Na de vaart hef je samen met de piloten en het team het glas, je viert hiermee je luchtdoop. Een unieke plechtigheid die je niet mag missen!

Is een luchtballonvaart goedkoop?

Ballonvaarten zijn er in allerlei soorten en maten, het gaat er vooral om dat je boekt bij een luchtballononderneming waarbij de vraag ‘goedkoop ballonvaart maken’ niet het belangrijkste is. Veiligheid en vakmanschap staat bij ons voorop, onze piloten zijn degelijk opgeleid en in ons team zit zelfs een ervaren veiligheidsinstructeur. Onze ballonnen zijn vervaardigd door echte meesters in een fabriek in Engeland en krijgen een jaarlijkse keuring. Een goedkope, maar bovenal veilige ballonvaart ervaar je bij Ballonvaren Zeeland. Onze ballonvaarten kunnen geheel naar jouw wens worden aangepast; of je nu het uur voor zonsondergang wil opstijgen en wil genieten van het golden hour, of de Westerschelde wil overvaren zonder boot.

Goedkope ballonvaart boven Zeeland en (West)-Brabant

Wist je dat Ballonvaren Brabant ook een onderdeel is van Ballonvaren Zeeland? Onze piloten varen je over deze mooie provincie en geven je een prachtig kijkje vanuit de lucht op haar mooiste steden, zoals Breda, Tilburg, Den Bosch, Roosendaal en Bergen op Zoom. Tevens zijn wij actief in West-Vlaanderen en de Bevelanden.

Het hele vaarseizoen betaal je bij Ballonvaren Zeeland een vaste lage prijs. Onze ballonvaarten horen dan ook bij de goedkoopste ballonvaarten van Nederland. Een luchtballonvaart boeken doe je eenvoudig op onze website. Check snel onze geplande ballonvaarten of jouw gekozen data nog beschikbaar is. Bij Ballonvaren Zeeland kan je naast de reguliere tickets ook kiezen voor een privé ballonvaart, alleen, met 2 personen of met een groot gezelschap.

Meer weten? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.