Ballonvaart 2 personen
Ballonvaart voor 2 personen
Mijn ballonvaart

Vlieg hoog, vlieg samen: Romantisch avontuur voor twéé

Een ballonvaart voor 2 personen boeken, een romantische gedachte nietwaar? Ballonvaren Zeeland en Ballonvaren Brabant bieden o.a. een privé ballonvaart aan, sommigen noemen het ook wel eens een vip ballonvaart. Dat laatste klopt ook wel een beetje, je vliegt met 2 personen én de piloot natuurlijk. Zonder een ervaren piloot kom je nergens wanneer je aan zo’n avontuur gaat beginnen.

Wanneer je bij ons een ballonvaart 2 personen boekt, dan boek je de ultieme beleving. Er komt dan ook heel wat kijken vooraleer je het luchtruim kiest. Allereerst worden jouw specifieke wensen in kaart gebracht door onze piloten. Dat gaat van de locatie waar je opstijgt, je ultieme wensen tot champagne aan boord. Als dat eenmaal duidelijk is, wordt voor jou onze luchtballon 2 personen van stal gehaald.

De blauwe ballon is speciaal geschikt als je een luchtballonvaart 2 personen wilt maken. Jij en je meisje, of jij en je man, je lieve moeder, schat van een zus … Vul maar in, het is jouw feestje! De voordelen van een ballonvaart voor 2 personen boeken is eigenlijk vrij eenvoudig. Je neemt plaats in onze mand met die ene persoon, die met jou van deze topbeleving mag genieten. Geen andere passagiers, jij, je liefste en onze piloot. Naast dat het handig is dat onze piloot mee is heeft het ook nog een ander bijkomstig voordeel. Je hebt gewoon je eigen privé fotograaf mee aan boord! Natuurlijk neemt onze piloot graag jouw camera even over om dit unieke moment vast te leggen. We verklappen je dat er al hele leuke filmpjes en foto’s circuleren van huwelijksaanzoeken high in the sky. Dus ben jij helemaal in de wolken en heb je je ring al klaarliggen? Ga dan voor een ja hoog in de lucht, mooier wordt het niet!

 

 

 

 

Ballonvaart 2 personen op je bucket list? Streep ‘m af bij Ballonvaren Zeeland.

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen dan, we horen het je denken. Eigenlijk is er maar één antwoord mogelijk: de luchtballonprijs 2 personen is onbetaalbaar. Nee, nu niet meteen afhaken, dat bedoelen we natuurlijk niet letterlijk. De beleving is onbetaalbaar, de ballonvaart 2 personen prijs is bij Ballonvaren Zeeland prima in verhouding. Je krijgt wanneer je bij ons een ballonvaart voor 2 personen boekt een vooraf vastgestelde prijs. Dat wil zeggen dat we eerst al je wensen in kaart brengen. Heb je speciale wensen? Ben je op zoek naar een exclusieve ballonvaart? Onze ballonvaart tickets worden helemaal op maat aangeboden, én dat geldt ook voor de prijs. Een ballonvaart prijs voor 2 personen gaat dus altijd in overleg met onze piloten tot stand komen.

Naast onze privévaarten hebben wij ook reguliere vaarten. Deze reguliere vaarten boek je al vanaf € 139,- per persoon. Dit betekent dat je een all-in ticket boekt voor één plek in de mand. Je kunt zoveel reguliere tickets boeken als je wilt, onze ballonvaart gaat altijd door met een volle mand. Vooraf krijg je een checklist om in te vullen, we vragen daar onder andere naar je gewicht. Onze manden kunnen maar een maximaal aantal kilo’s dragen. Mocht je zwanger zijn of medische problemen ondervinden, dan horen we dat ook graag. Eigenlijk kan iedereen mee aan boord, zelfs wanneer je in een rolstoel zit. Voor die groep hebben we speciale voorzieningen.

 

Speciaal voor jou: ballonvaart 2 personen aanbieding

Op zoek naar een goedkope ballonvaart 2 personen? De tarieven van onze vaarten starten bij € 149.- Voor de koopjesjagers onder ons hebben we in het vaarseizoen regelmatig last minute tickets beschikbaar. Deze ballonvaart aanbiedingen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Je betaalt 20% minder voor een last minute ticket in vergelijking met een regulier vaarticket. Een ballonvaart 2 personen goedkoop boeken doe je natuurlijk ook bij Ballonvaren Zeeland. Je betaalt een stukje minder, maar de beleving blijft hetzelfde, zelfs het glaasje bubbels aan het eind.

Onze all-in tickets worden in het seizoen dagelijks aangevuld, de hoeveelheid tickets is afhankelijk van de animo op dat moment om mee te varen. Zijn er plotseling afzeggingen of is de mand net niet vol, dan is er kans op zo’n goedkoop ticket. Wil je zeker zijn van een plekje in onze mand, dan boek je beter een regulier ticket. Kies de datum die jou het beste uitkomt en je hoeft niet hals over kop in de auto te springen voor een last minute vaart. Bij Ballonvaren Zeeland en ons zusje Ballonvaren West – Brabant doen we er alles aan om jou een onvergetelijke vaart te bezorgen. Van begin tot eind word je betrokken door onze piloten en vakkundige crew. Geen vraag blijft onbeantwoord en er is ruimte voor eigen invulling. Bij de familie Verbist zit je goed voor een ballonvaart voor 2 personen en voor elke andere vaart. Eén ding is zeker, je gaat dit nooit meer vergeten. Welkom aan boord!

Liever een geplande vaart boeken boven Zeeland of West- Brabant? Bekijk onze geplande vaarten.

 
privéballonvaart
Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.