Ballonvaart 4 personen
Ballonvaart voor 4 personen

Viermaal Vliegplezier: Een ballonervaring voor 4 personen

Ballonvaren Zeeland en Ballonvaren Brabant is in handen van de familie Verbist. Deze sympathieke familie heeft ruim 20 jaar ballonvaren op de teller staan. Onze piloten heten je welkom aan boord voor ballonvaarten in heel Zeeland, Brabant en daarbuiten. Een unieke ervaring die je één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Onze ballonvaarten zijn het leukste cadeau om te krijgen, maar ook een ballonvaart geven is fantastisch. Onze vaarten kennen een all-in ticketprijs, dat wil zeggen dat je naast de vaart ook extra’s mag verwachten. Je boekt bij ons al een reguliere vaart voor € 149.-. Een privé ballonvaart heeft een ander prijskaartje.

Wat kost bijvoorbeeld een ballonvaart voor 4 personen? Dat begint bij de reguliere ticketprijs. Wil je echt een privé ballonvaart 4 personen boeken, dan maken we een prijsafspraak met je. Check onze website voor meer informatie over onze privé en reguliere ballonvaarten. Wil je meer weten over wat het vliegen met 4 personen inhoudt, wat de voordelen zijn en wat er allemaal bij komt kijken?

Ballonvaart 4 personen, 4 x meer plezier

Een ballonvaart voor 4 personen is geweldig! Nu ben je vast benieuwd naar de ballonvaart prijs voor 4 personen. Op de vraag; wat kost een ballonvaart voor 4 personen, krijg je antwoord zodra je boekt via geplande vaarten. Een luchtballonvaart 4 personen boeken doe je heel eenvoudig. Kies voor 4x een geplande vaart of kies voor de optie privé vaart. We gebruiken een uniek boekingssysteem op ballonvarenzeeland.com, onze ballonvaarten die beschikbaar zijn staan open om te boeken. Tickets voor een groot gezelschap personen boeken? Ook dat is mogelijk! Mail ons of kijk op onze website.

Alle reguliere vaarten

Alle reguliere vaarten

Op zoek naar een ballonvaart voor 4 personen boven de Bevelanden, Zeeuws-Vlaanderen of West-Brabant? Kies voor een reguliere vaart.

Boek een reguliere vaart

Privévaart aanvragen?

Privévaart aanvragen?

Liever met jouw eigen gezelschap in één ballonvaart in plaats van een reguliere vaart? Vraag een offerte aan voor een privévaart. 

Boek een privévaart

Bekende opstijgplaatsen ballonvaart 4 personen vind je hier

Ballonvaren Zeeland heeft vaste opstijgplaatsen in Zeeland en Brabant. Deze zijn makkelijk bereikbaar voor onze passagiers en bieden een veilige opstijgrange. Je vindt onze vaste opstijglocaties via 'opstapplaatsen'. We stijgen op in de buurt van prachtige Zeeuwse en Brabantse steden zoals; Middelburg, Goes, Vlissingen, Hulst Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Maar Ballonvaren Zeeland gaat verder! Benieuwd of jouw favoriete opstijglocatie daarbij zit? Mail ons met je vragen.
 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.