Ballonvaren West-Vlaanderen
Ballonvaren boven West-Vlaanderen
Mijn ballonvaart

West-Vlaamse Wolkenpracht

Ballonvaren Zeeland bied je een unieke ervaring wanneer je wilt ballonvaren in België. Ballonvaarten boven West-Vlaanderen of beter gezegd het West-Vlaamse staan bij ons regelmatig op de planning. Je kunt je ticket al boeken vanaf één persoon, maar met twee, vier of meer is zeker mogelijk. Het is zelfs zo dat we in één keer grote(re) groepen kunnen meenemen. Onze vloot bestaat uit drie ballonnen, onze gekende Morres ballon, onze groen/gele en onze ballon waarmee het ooit begon: de blauwe ballon. Naargelang het gezelschap worden er één tot drie ballonnen ingezet. Wil je met twee tot vier voor een privévaart boeken, of wil je met de hele familie, al je collega’s of misschien wel je vast vriendengroep opstijgen, alles is mogelijk bij Ballonvaren Zeeland. De ballonvaart prijs West – Vlaanderen vind je op onze website. Je boekt bij ons al een all-in ticket vanaf € 149.- Voor een privévaart gelden andere tarieven. Hier wordt altijd een prijsafspraak gemaakt. Laat weten wat je wenst en waar je wilt varen en wij mailen je een prijsopgave. Dus mocht je spelen met de gedachte je lief ten huwelijk te vragen met champagne hoog in de lucht, laat het ons weten. Je vertrekt vanuit één van onze vaste opstijglocaties. Een aantal van deze opstapplaatsen bevinden zich in Zeeuws – Vlaanderen, vlakbij West – Vlaanderen. Jij vraagt en wij varen, dus laat je meevoeren en beleef het grootste avontuur ooit.

Wij bieden een lage ballonvaart prijs West – Vlaanderen aan!

Een ticket boeken voor Ballonvaren West – Vlaanderen? Bij ons boek je een ticket voor een geplande vaart, dit is een all-in ticket voor een heuse ballonvaart beleving. Je deelt de mand met anderen, of je koopt voor jouw gezelschap de tickets. Zo zit je samen in de mand. De mand wordt altijd compleet gevuld, dat heeft alles te maken met gewicht en verdeling. Mocht je liever een privé ballonvaart boeken, ook dat is mogelijk bij ons. Dit kan voor jou alleen zijn, maar ook voor twee en maximaal … Vul maar in, laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken een prijs. Speel je met de gedachte iemand te verrassen met een ballonvaart? Ballonvaren Zeeland biedt ook leuke cadeaubonnen aan. Bij ons ben je sowieso aan het juiste adres als het op de ballonvaart West-Vlaanderen prijs aankomt.

Check bij ons je ballonvaart prijs West – Vlaanderen!

Onze ballonvaart West – Vlaanderen prijs is altijd een all-in prijs. Je boekt niet enkel je vlucht, maar een compleet luchtballon avontuur. Of je nu spreekt over ballonvaarten in west, oost, noord of zuid België, het zal altijd een topbeleving zijn. Je meldt je op de plaats vanwaar je ballonvaart vertrekt voor een leuke kennismaking met onze piloten en crew. Hier mag je de opbouw van de ballon van dichtbij meemaken en mocht je dat willen zelfs meehelpen.

Een uniek fotomoment! Na een gemoedelijke briefing van de piloot, stijg je op voor de vaart van je leven over bijvoorbeeld West – Vlaanderen.  Geniet van de mooie uitzichten en ontdek jouw geliefde West – Vlaanderen nu eens vanuit de wolken. Onze piloten zijn altijd bereid jouw vragen te beantwoorden. Na de landing krijg je alle tijd om deze ervaring te delen met je medepassagiers, de piloten en de crew. Eenmaal opgeruimd, drinken we er een glas op. Proost!

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.