Ballonvaren België
Ballonvaart België
Mijn ballonvaart

Met Ballonvaren Zeeland boven België varen

Je vindt Ballonvaren Zeeland in Zeeuws-Vlaanderen, dicht bij de grens met België. Onze ballonvaarten vinden hoofdzakelijk plaats in Zeeland, Zeeuws - Vlaanderen en West-Brabant. Dit betekent niet dat we nooit een ander uitstapje in de wolken wagen. Wanneer je zo dicht bij België vaart is de oversteek naar onze Vlaamse vrienden snel gemaakt. Sterker nog, soms ontkom je er niet aan. Zoals je zult begrijpen bepaalt de wind, de thermiek en de temperatuur voor een groot deel hoe een ballonvaart zal verlopen.

Natuurlijk kan de piloot de luchtballon besturen met behulp van de branders. Toch is een ballonvaart een avontuur dat je nooit helemaal kunt voorspellen. Een ballonvaart over België is dan ook zeker mogelijk. Dat geldt ook wanneer onze piloot opstijgt vlakbij Vlaams – Brabant. In de lucht is de grens tussen Nederland en België zo overgevaren. Zo kun je met een beetje geluk Oost – Vlaanderen en West – Vlaanderen bekijken vanuit de lucht. Een meer dan unieke ervaring! Ben je geïnteresseerd in ballonvaren in België? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we je de mogelijkheden kunnen voorleggen. 

Waar kunnen we opstappen voor een ballonvaart?

Ballonvaren Zeeland werkt met vast verzamellocaties. Deze liggen verspreid doorheen Zeeland en Brabant. We vragen onze passagiers om naar één van deze locaties te komen. Hier is voldoende parkeergelegenheid en kunnen we veilig de ballon opbouwen en vertrekken. Na de vaart worden onze passagiers desgewenst weer teruggebracht naar deze locatie. Ballonvaren Zeeland biedt verschillende mogelijkheden aan op het gebied van ballonvaarten.

Bij ons kun je kiezen voor een geplande vaart, dit is meteen de meest voordelige optie. Je boekt deze al vanaf € 149.- per persoon. Je kiest zelf de datum en de locatie van deze all-in vaart. Wanneer je een vip vaart wilt, dan is een privévaart zeker een optie voor jou. Deze vaart is geheel op maat, dat betekent dat we zoveel mogelijk rekening houden met je wensen.

Van een huwelijksaanzoek tot een glaasje champagne, kortom wij maken het mogelijk. Een vast prijs hebben we in deze gevallen niet, je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte.

 

Kan ik een ballonvaart in België boeken?

Ballonvaren Zeeland, de naam zegt het al; wij varen voornamelijk in Zeeland en met Ballonvaren West-Brabant ook in Brabant. Het Belgisch luchtruim is ons zeker niet onbekend, de grens is dan ook maar een paar kilometer verwijderd van onze locatie.

Wil je meer weten over ballonvaren in België en hoe je in een luchtballon België kunt ontdekken? Neem dan contact met ons op.

 

Wat kost een ballonvaart?

Bij ons boek je altijd een veilige ballonvaart, de prijs van onze all-in ballonvaarten vind je terug op onze website. Wil je alleen aan boord stappen? Met twee of in een klein gezelschap? Of ben je op zoek naar een geweldig en avontuurlijk bedrijfsuitje? Kijk eens bij de geplande vaarten of vraag een offerte aan.

We hebben echter geen vaste prijs voor een ballonvaart in België, wil je buiten onze te boeken vaarten in Nederland toch meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met één van onze piloten, zij kunnen je meer vertellen over ballonvaren in België. 

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.