Ballonvaren
Ballonvaren doe je samen met jouw dierbaren
Mijn ballonvaart

Varen in een luchtballon?

Ballonvaren Zeeland en West-Brabant neemt je mee!

Ballonvaren Zeeland is een familiebedrijf, ontstaan uit passie voor ballonvaren en inmiddels uitgegroeid tot de meest vooraanstaande ballonvaart onderneming in de provincies waar we ballonvaren. Iedere dag als het weer het toelaat varen we uit met onze passagiers in Zeeland of Brabant. Een luchtballon mag alleen varen als de weersomstandigheden hiervoor geschikt zijn. Dit kan ’s avonds, maar ook ’s morgens met zonsopgang. Kijk maar eens naar boven, grote kans dat je onze bekende blauwe ballon of grote Morres ballon voorbij ziet komen. Het hoeft niet bij kijken te blijven, want je boekt je ballonvaart vliegensvlug via onze website. Wie weet varen we binnenkort samen uit!

Ballonvaren Goes

Ballonvaren Goes

Ontdek onze geplande vaarten of privé vaarten over Goes of mik op een voordelige last- minute in het hoogseizoen.

Nu boeken!

Alle ballonvaarten

Alle ballonvaarten

Hoog in de lucht boven Brabant, Zeeuws-Vlaanderen of de Bevelanden? Bekijk alle geplande vaarten en boek goedkoop, eenvoudig en snel een ticket bij Ballonvaren Zeeland.

Ontdek alle locaties

Ballonvaren Hulst

Ballonvaren Hulst

Ontdek de vestingwerken, de imposante basiliek, de stadsmolen en het gezellige centrum van Hulst vanuit vogelvlucht.

Nu boeken!

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Een ware belevenis cadeau geven? Dat kan bij Ballonvaren Zeeland. Geef een ballonvaart cadeau als verjaardagscadeau, huwelijksgeschenk of zomaar.

Geef een ballonvaart cadeau

Ballonvaren Breda

Ballonvaren Breda

Maak kennis met ons kleine zusje Ballonvaren West-Brabant en boek een ballonvaart over het prachtige Breda.

Nu boeken!

Lastminutes

Lastminutes

Ga lastminute de lucht in en beleef een fantastische dag. Ontdek al het moois wat ballonvaren te bieden heeft samen met onze deskundige piloten.

Boek een lastminute

 

Wanneer mag een luchtballon varen?

Ballonvaren Zeeland heeft een vaarseizoen dat loopt van april t/m september. Deze maanden geven het meeste kans op de beste weersomstandigheden. Bovendien zijn de dagen dan het langst. Een ballonvaart mag doorgaan van 15 minuten voor zonsopkomst en 15 minuten voor zonsondergang. Vanaf november tot en met maart kan er ook overdag gevaren worden. Op dat moment is er geen onstabiliteit in de lucht door de opwarming van de zon.

Of een vaart doorgaat? Dat is afhankelijk van het weer! Onze piloten checken de meteorologische gegevens nauwkeurig. Om deze reden kan een geplande vaart wel eens worden uitgesteld, door hevige wind, onweer, regen, thermiek of nevel. Uitgestelde vaarten kunnen door de passagier zelf opnieuw worden ingepland, aangekochte tickets blijven altijd geldig.

Ben je zwanger? Om elk risico uit te sluiten, nemen onze piloten geen zwangere vrouwen mee in de ballonmand. Uiteraard zullen we de geldigheid van aangekochte tickets voldoende verlengen zodat je na de zwangerschap alsnog kunt genieten van de ballonvaart. 


 

 

Varen met een luchtballon, ontdek luchtballon varen 2.0

Waarom je een ticket zou moeten boeken bij Ballonvaren Zeeland? Het antwoord is simpel. In tegenstelling tot andere ballonvaren ondernemingen biedt Ballonvaren Zeeland de beste kwaliteit en de hoogste service. Bij ons staat de beleving van de passagier voorop, ballonvaren 2.0 zeg maar! Je boekt je ticket via ons handige boekingssysteem. Na de boeking vinden er een aantal persoonlijke contactmomenten plaats via mail en SMS. Ons team beantwoordt zelf alle aanvullende vragen, in het geval dat je deze nog mocht hebben. Mocht jouw vraag niet bij de meest gestelde vragen staan, dan kun je ons ook altijd even mailen.

Heb je voorafgaand aan de boeking van je ticket(s) vragen, ook dan kun je ons ten allen tijde contacteren. Op de dag van de vaart krijg je van onze piloot de laatste instructies. Ballonvaren Zeeland biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van vervoer naar en van de opstapplaats. Geef dit aan bij je boeking als je daar gebruik van wil maken. Wij bieden elke passagier volop ruimte voor het maken van foto’s en filmpjes, indien je dat wenst mag je helpen de ballon klaar te maken voor de vaart om zo een kijkje achter de schermen te nemen. Onze piloten beantwoorden graag al je vragen tijdens de vaart. Achteraf proosten we op je luchtballondoop en ga je naar huis met een leuke attentie.

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.