Ballonvaart 6 personen
Ballonvaart voor 6 personen
Mijn ballonvaart

Zesvoudig Zweven: Maak een unieke ballonvaart

Maak kennis met Ballonvaren Zeeland, hét meest toonaangevende en bekende ballonvaartbedrijf van Zeeland en West-Brabant. Onze kracht zit ‘m in onze ruime ervaring, wij varen inmiddels al ruim 20 jaar in de wolken. Voortgekomen uit een hobby en vandaag uitgegroeid tot een schitterend familiebedrijf met een vooruitstrevende vloot. Onze piloten, we hebben er drie, en we kunnen ons in drukke tijden beroepen op collega ballonvaarders, zijn meer dan professioneel. Hoe dat kan? Dat antwoord is eenvoudig; ze zijn allen besmet met het ballonvaren virus. Zij maken van jouw ballonvaart een veilige, avontuurlijke beleving met vele extra’s. Dat is waar Ballonvaren Zeeland voor staat; een persoonlijke beleving van begin tot eind. Onze prijzen zijn dan ook uitstekend in verhouding, je boekt bij ons al een totaal beleving vanaf € 149.-. Onze geplande vaarten zijn meteen de meest geboekte, of je nu een ballonvaart voor 8, 6, 4 of 2 personen wil boeken. Naast deze reguliere vaarten kun je bij ons ook kiezen voor een privévaart. Dit is een vaart die je samen met de piloot invult. Enkel beschikbaar op aanvraag, je ontvangt in dit geval een vrijblijvende offerte via de mail. Verdere details kunnen desgewenst worden besproken in een persoonlijk telefoongesprek.

Welke ballonvaarten voor 6 personen zijn er?

Vertel ons maar, waar ben je naar op zoek? Bij Ballonvaren Zeeland is er heel veel mogelijk. Van een schitterende avondvaart op het golden hour, tot een vip vaart of beter gezegd privévaart of een avontuurlijk bedrijfsuitje. We hebben speciale arrangementen, zoals: een huwelijksaanzoek in de wolken, een familie vaart of een vaart voor mensen die in een rolstoel zitten. Ook vaarten over water behoren bij ons tot de mogelijkheden. Ballonvaren Zeeland heeft alles aan boord voor jouw onvergetelijke ervaring. Dus, laat ons weten wat je wenst, wij maken het (bijna) altijd mogelijk. Ben je op zoek naar een voordelig ticket? In het hoogseizoen is het regelmatig mogelijk in te stappen met een last-minute ticket.

Reguliere vaart met 6 personen

Reguliere vaart met 6 personen

Een reguliere vaart maken met het gezin, de vriendengroep of een aantal collega's? Bekijk de beschikbaarheid in alle geplande vaarten.

Bekijk alle geplande vaarten

Privévaart aanvragen?

Privévaart aanvragen?

Liever met jouw eigen gezelschap in één ballonvaart in plaats van een reguliere vaart? Vraag een offerte aan voor een privévaart. 

Boek een privévaart

Een ballonvaart voor 6 personen: waar stappen we aan boord?

Wij werken met verzamellocaties. Deze vind je doorheen Zeeland en in de buurt van Brabant. Deze makkelijk te bereiken locaties bieden alle ruimte voor je auto. Hiervandaan neemt onze crew je mee naar de opstijglocatie. Benieuwd naar onze opstapplaatsen? Bekijk alle opstapplaatsen!

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.