Ballonvaren Nederland
Ballonvaren in Nederland
Mijn ballonvaart

Ballonvaart in Nederland, je boekt ‘m bij ons!

In een hetelucht ballon Nederland ontdekken. Vanuit de lucht in de grootste luchtballon van Nederland een privé ballonvaart beleven. Wij van Ballonvaren Zeeland kunnen aan veel wensen voldoen en lieten al mooie dromen uitkomen. Misschien hebben we niet de grootste luchtballon, maar wij kunnen wel voorzien in een uniek avontuur voor grote gezelschappen vanuit een luchtballon. Wie er allemaal mee kunnen varen is geen vraag, bij ons kan iedereen meevaren. Van jong tot oud, we hebben zelf speciale voorzieningen aan boord voor mensen in een rolstoel.

Wat maakt ons nog meer uniek? Bij ons heb je de mogelijkheid om naast de geplande vaart ook een privé vaart te boeken en Nederland vanuit de lucht te aanschouwen op jouw eigen persoonlijke manier. Waar ter wereld je ook woont, Ballonvaren Nederland boek je bij ons! Mocht je wilde dieren willen zien in hun natuurlijke habitat, dan adviseren wij je een vaart over de Oosterschelde. Je zult niet de eerste zijn die hier zeehonden spot. Onze Zeeuwse nationale parken bestaan uit zee en land, een uniek plaatje, totaal anders dan bijvoorbeeld de Utrechtse heuvelrug. Maar oh zo mooi en adembenemend bij zonsopgang of het Golden Hour.

 

Hetelucht ballon, Nederland en avontuur, je beleeft het bij ons

Beleef de mooiste ballonvaart Nederland ooit bij Ballonvaren Zeeland. Of je nu wilt opstappen in plaatsen zoals Den Bosch in Brabant of Goes in Zeeland, bij ons is het aan te passen naar jouw persoonlijke wens.

In deze gebieden hebben wij vertrekopties in verschillende belangrijke plaatsen zoals Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal of Tilburg. In Zeeland zijn de mogelijkheden legio, denk aan Hulst, Terneuzen, Cadzand, Middelburg of Hoek. Maar ook vanuit België en de Bevelanden zijn er opties. Mail ons met je wensen en wij zullen er zeker rekening mee houden. Persoonlijk staat bij ons sowieso hoog in het vaandel. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken er een geweldige belevenis van die je nooit zult vergeten!

 

In een luchtballon Nederland bekijken, meer dan de moeite waard

Vraag het een willekeurig persoon, je zult zien dat in een luchtballonvaart Nederland varen hoog op de bucket list staat. Niet heel Nederland natuurlijk, maar dat ene plekje van Nederland. Daar waar de herinneringen liggen aan een mooie jeugd, je al jarenlang woont met veel plezier of gewoon omdat je zo trots bent op je mooie provincie Zeeland of West-Brabant. Nu eens niet vanaf een meter hoog, maar vanuit de wolken!

Nu ben je vast al eens benieuwd naar de prijzen van onze ballonvaarten. Welnu deze zijn vriendelijk en toegankelijk. Onze geplande vaarten hebben een standaardprijs. Wil je een privévaart boven Zeeland of West-Brabant, dan is het prijs op aanvraag. Maakt het je niet uit wanneer je aan boord stapt, dan is een last minute ticket wellicht iets voor jou. Deze geplande vaarten boek je met een flinke korting!

Ballonvaren over Nederland ligt bij Ballonvaren Zeeland binnen ieders bereik. Voor verenigingen hebben wij iets leuks in petto in de vorm van een jaarlijks terugkerende actie die naast ontzettend leuk ook ontzettend waardevol is. 

Wij varen exclusief in de provincies Zeeland en Brabant

Wil je een ballonvaart boeken boven de provincie Zeeland of Brabant, dan ben je bij Ballonvaren Zeeland aan het juiste adres. Wij verzorgen exclusief all-in vaarten boven deze twee provincies. Van Middelburg tot Hulst en van Bergen op Zoom tot Den Bosch. Woon je verder in Nederland en ben je nieuwsgierig naar onze mooie provincie? Dat kan natuurlijk! Je bent van harte welkom in onze mooie Zeeland voor een heerlijke break aan de kust bijvoorbeeld. Natuurlijk in combinatie met een geweldige ballonvaart! Mail ons als je er bent en wij kijken wat mogelijk is. 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.