Ballonvaart Kosten
Ballonvaart kosten
Mijn ballonvaart

Bij Ballonvaren Zeeland boek je een totale belevenis met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze ballonvaart tickets komen inclusief leuke extra’s. Je vaart niet enkel in de ballon, maar ook leer je de techniek achter het luchtballon varen kennen en help je met het opbouwen van de luchtballon. Na de vaart ontvang je een leuke attentie.

Wat kost een ballonvaart per persoon?

Bij ons boek je al een ballonvaart voor €149,- per persoon, dit is een ticket voor een geplande vaart. Alleen is maar alleen, dus wat kost een ballonvaart voor 2 personen dan? Welnu, dat kan twee kanten op gaan. Ook voor de 2e persoon betaal je dezelfde ticketprijs van €149,- per persoon. Wil je liever een privévaart boeken voor 2 personen? E-mail ons dan voor de mogelijkheden! De prijzen voor de ballonvaarten kunnen soms verschillen, dit is afhankelijk of je vaart in Zeeuws- Vlaanderen, Brabant of de Bevelanden. Meer weten over de ballonvaart kosten boven deze prachtige provincies? Je checkt ze eenvoudig via ballonvaart prijzen of via geplande vaarten. Onze geplande vaarten boek je al voor €149,- per persoon, met deze ballonvaart tickets zit je samen met anderen in de mand. Ook speciale vaarten zijn mogelijk, denk hierbij aan een privé ballonvaart voor 2 personen, ideaal voor bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek in de wolken. Wil je een privévaart met een groter gezelschap? Ook dat is mogelijk, we hebben dan plaats voor maximaal 24 personen. Leuk voor een teamuitje of een familiebelevenis.  

 

Hoeveel kost een ballonvaart?

Bij Ballonvaren Zeeland betaal je een vaste ticketprijs wanneer je kiest voor een geplande vaart. Voor een privé vaart geldt een bepaalde prijs, dat wil zeggen: wij inventariseren je (extra) wensen, het aantal personen en de opstapplaats. Hiervoor brengen we een offerte op maat uit. Maar, hoe duur is een ballonvaart precies? Prijzen kunnen soms onderling verschillen, dit heeft te maken met de wensen van de passagiers en de opstapplaats. Of je nu in de buurt van Goes, Breda, Hulst of Middelburg opstapt, dit kan invloed hebben op de prijs. Het ballonvaren zelf kost bij ons altijd hetzelfde. Je krijgt hiervoor een prachtige vaart over de provincies Zeeland of West-Brabant, de Bevelanden of over de Westerschelde. Onze piloten kunnen tot op zekere hoogte bepalen hoe de vaart zal verlopen en houden zoveel als kan rekening met je wensen. De wind heeft uiteindelijk altijd het laatste woord, die voert je mee over de mooiste plekjes. 

 

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.