Luchtballonvlucht
Maak jij binnenkort ook een luchtballonvlucht?
Mijn ballonvaart

Een luchtballon vlucht is een geweldig avontuur

Als er één ding is waar je geen spijt van gaat krijgen is het een luchtballonvlucht maken. Een vlucht met een heteluchtballon is een geweldig avontuur. Afhankelijk van de windrichting varen we over de meest mooie plekjes in Zeeland en West-Brabant. Ervaar totale vrijheid en zweef als een vogel in de lucht. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van het mooie landschap onder je. Onze piloten houden je tijdens een luchtballon reis up to date over de wind en de thermiek, ook vertellen ze over de bezienswaardigheden die voorbijkomen. De meest gestelde vraag die Ballonvaren Zeeland krijgt is; wat houdt een luchtballon vlucht nu eigenlijk in? Daar kunnen we kort in zijn, bij ons krijg je een totale belevenis. Onze piloten en crew maken van elke hete luchtballon vlucht een feestje.

Eenmaal geboekt krijg je via een persoonlijk portaal alle informatie die nodig is voorafgaand aan jouw vlucht. Zoals je zult begrijpen is een luchtballon tocht geheel afhankelijk van het weer. Zodra er groen licht is voor de vaart, krijg je bericht, ook als de vaart niet kan doorgaan word je op de hoogte gebracht. Bij dat laatste mag je een nieuwe datum prikken, je ticket blijft gewoon geldig! Op de dag van de vaart krijg je de opstaplocatie door, hier wordt de ballon vaarklaar gemaakt. Een indrukwekkend schouwspel dat je van het begin mag meebeleven.

Wil je een handje toesteken of mooie foto’s maken, het kan allemaal. Onze crew is er voor jou en neemt je mee in de voorbereidingen van de vaart. De piloot geeft een korte briefing en dan stap je aan boord … Het avontuur kan beginnen! Tijdens dit leuke luchtballon ritje krijg je alle gelegenheid voor het maken van schitterende foto’s en filmpjes. Na de landing is er een gezellige afsluiting met piloot, crew en medepassagiers. Tot slot krijg je een leuke verrassing! Heb je geen vervoer terug? Ballonvaren Zeeland bied je de mogelijkheid voor een klein bedrag een taxi te nemen.

 

Luchtballonvlucht of vlucht luchtballon boeken bij Ballonvaren Zeeland

Waarom zou je kiezen voor Ballonvaren Zeeland of Ballonvaren West-Brabant? Welnu het antwoord is simpel, hier krijg je echt waar voor je geld en heb je te maken met werkelijk bevlogen mensen die maar één ding willen. Jou een unieke luchtballon vlucht bezorgen. Ballonvaren Zeeland is een familiebedrijf dat is ontstaan uit de passie van vader Omèr Verbist. Inmiddels heeft het hele gezin dit virus te pakken. Bij ons boek je een all-in ticket voor een hele faire prijs, jij vaart al mee voor € 149.-. Boeken gaat snel en eenvoudig via ons boekingssysteem. Kies je datum en plaats en … off we go!

Wil je iets totaal anders, heb je speciale wensen of heb je gewoon nog een vraag? Neem dan zeker contact met ons op! Ritje luchtballon geboekt en benieuwd naar de opstapplaats? Wij maken gebruik van vaste opstapplaatsen in de provincie Zeeland en West-Brabant en zelfs in België. Altijd in de buurt van steden en plaatsjes zoals Hulst, Terneuzen, Middelburg, Goes, Domburg en Veere. Voor West-Brabant zijn dat Roosendaal, Breda, Oud Gastel, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zevenbergen, Zundert, Dinteloord en Steenbergen.

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.