Luchtballonvaart
Luchtballonvaart maken bij Ballonvaren Zeeland
Mijn ballonvaart

Bij ons een ballonvaart of Luchtballonvaart maken?

Altijd al eens een heteluchtballon vaart willen maken? Ballonvaren Zeeland biedt jou de kans op een geweldige luchtballonvaart. Onze piloten varen o.a. over Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Brabant en zelfs boven je woonplaats. Ons team doet er alles aan om een ballonvaart mogelijk te maken boven de plaats van jouw keuze. Of je nu in Hulst, Terneuzen, Goes Vlissingen of Middelburg woont, opstijgen vanaf een locatie in de buurt is zeker mogelijk. Een ballonvaart maken kan eigenlijk het hele jaar door, de meeste vaarten worden gemaakt in de zomermaanden juni, juli, augustus en september, maar ook in maart, april en mei varen onze piloten al regelmatig uit. Zijn de weersomstandigheden goed, dan is oktober, november december en een enkele keer januari en februari ook zeker een optie. Het spreekt voor zich dat de zomermaanden onze topmaanden zijn omdat het dan vroeg licht is en laat donker wordt. Denk je de mooie zonsopgangen en zonsondergangen eens in, WAUW(!).

Wij bieden verschillende vluchten aan, geplande vaarten, privévaarten en vooral in het hoogseizoen last minute tickets. Het is zelfs mogelijk om een vaart op maat te boeken, neem hiervoor contact met ons op. Denk hierbij aan een vaart samen met je collega’s of bekijk een voor jou speciale plaats vanuit een luchtballon. Zelfs een huwelijksaanzoek is mogelijk, wedden dat je lief hier helemaal van in de wolken zal zijn. Iedere dag varen onze piloten bij goed weer uit. Wil je instappen? Het boeken van tickets gaat makkelijk en binnen een paar klikken via onze website. Ook voor het bestellen van een cadeaubon kun je hier terecht. Deze cadeaubonnen worden zowel digitaal als fysiek verstrekt. Geheel naar wens! Inpakken en opsturen kan ook, vraag naar de mogelijkheden.

 

Klaar voor je eerste Heteluchtballonvaart?

Er zijn mensen die blijven dromen over een hete luchtballon vaart, maar er zijn er nog meer die hun eerste ballon vaart avontuur bij Ballonvaren Zeeland boeken. Wist je dat je voor een ballonvaart over Brabant ook bij ons terecht kunt? Hoe leuk is het om je woonplaats vanuit de wolken te bewonderen. Ballonvaren West Brabant is onderdeel van Ballonvaren Zeeland en vaart o.a. over, en in de buurt van Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Eindhoven en Breda. Afgelopen jaar deden onze piloten ook al Oosterhout, Etten-Leur en Tilburg aan, wat kun je anders verwachten van deze bourgondische Zeeuws Vlamingen. Die voelen zich in West Brabant als een vis in het water, of beter gezegd luchtruim.

 

Een luchtballonvaart maken begint bij Ballonvaren Zeeland

Ons luchtballonvaart bedrijf kan bogen op ruim 20 jaar ervaring in het luchtballon varen. Inmiddels is ons pilotenteam uitgebreid naar twee piloten en medio 2022 worden dit er drie. Onze ballonnen voldoen aan alle eisen en worden elk jaar gekeurd, na elke vaart wordt alles zorgvuldig nagelopen. Ons team bestaat uit zeer betrokken en enthousiaste mensen die je van begin tot einde begeleiden bij je ballonvaart. We hebben zelf een eigen veiligheidsspecialist “aan boord”! Benieuwd? Maak alvast kennis met ons team of bekijk onze fotogalerij. Wil je meer weten over Ballonvaren Zeeland lees dan onze blogs of nieuws artikelen. Ook voor aanbiedingen kun je bij ons terecht, bekijk de mogelijkheden en boek je ticket. Een luchtballonvaart maken begint bij Ballonvaren Zeeland. Welkom aan boord!

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.