Primeur! Ballonvaren Zeeland leidt de eerste vrouwelijke ballonpiloot op

Primeur! Ballonvaren Zeeland leidt de eerste vrouwelijke ballonpiloot op

  • Geschreven door Wouter Verbist
  • op
Primeur! Ballonvaren Zeeland leidt de eerste vrouwelijke ballonpiloot op
Ballonvaren Zeeland leidt een nieuwe piloot op

Het team van Ballonvaren Zeeland heeft een mooie primeur in de mand gehaald. Jolien is in navolging van pa Omèr en broer Wouter begonnen aan de opleiding tot luchtballon piloot. Deze pittige jongedame studeert aan de universiteit van Utrecht en combineert haar studie sinds kort met de pilotenopleiding. Hiermee is zij de derde uit de familie die gaat ballonvaren boven Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, de Bevelanden en West-Brabant.

De eerste vrouwelijke ballonpilloot in Zeeland

De kenmerkende blauwe ballonnen en de grote Morres ballon uit de Verbist-vloot worden nu nog bevaren onder de deskundige leiding van Omèr en Wouter Verbist. Jolien stapt, zodra haar opleiding is afgerond als piloot aan boord voor een schitterende belevenis. Zij is daarmee de eerste vrouwelijke ballonpiloot in deze contreien. Of het nu een geplande vaart of een privévaart is, in een ballon over Zeeland varen is hoe dan ook een belevenis.

Zeeland op zijn mooist vanuit de lucht

Naast vakkundig leren varen in een luchtballon, staat veiligheid natuurlijk voorop. Wanneer je aan boord stapt bij Ballonvaren Zeeland, stap je aan boord bij een gediplomeerd piloot met reeds vele vaaruren op de teller. Een vakkundig team, begeleidt de vaart van begin tot eind. Maak kennis met onze vakmensen en boek een vaart via onze homepage. Geniet van Zeeland, op zijn mooist vanuit de lucht.

In onze ballonnen varen we je veilig over Zeeland

Naast gediplomeerde piloten, varen we enkel met de meest veilige ballonnen. Elk jaar wordt ons materiaal volledig gekeurd door de regie der luchtvaart, en heel het jaar door op en top onderhouden door eigen monteurs. Wist je dat onze ballonnen uit Engeland zijn over komen varen 😉 Ze zijn gebouwd bij de toonaangevende marktleider Cameron Balloons in Bristol.

In een ballon over Zeeland varen, een prachtig cadeau

Zou dat geen prachtig cadeau zijn? Ballonvaren Zeeland verkoopt cadeaubonnen voor een vaart op de datum van jouw keuze. We weten zeker dat de ontvanger helemaal in de wolken zal zijn met zo’n prachtig cadeau. Vaar je mee? Boek via onze website een geplande vaart, privévaart of misschien wel een voordelige last minute.

Welkom aan boord
Team Ballonvaren Zeeland
Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.