Minder valide
Minder valide

Vanuit de stoel genieten van een onvergetelijke ballonvaart

Wij hebben geweldig nieuws: vanaf 2023 is het ook voor rolstoelgebruikers of mindervaliden mogelijk bij ons een onvergetelijke vaart te boeken. Wij van Ballonvaren Zeeland zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo veel mogelijk passagiers een geweldige ballonvaart te laten beleven. Ook wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel of wanneer je mindervalide bent.

Dé gelegenheid om een langgekoesterde wens uit te laten komen


Een “special operations” vaart is mogelijk in een privé gezelschap van 5 of 11 personen. Waarvan 1 persoon gebruik kan maken van onze rolstoelfaciliteit. Ben jij of ken jij iemand in een rolstoel of die mindervalide is, en die droomt van een ballonvaart? Dan is dit dé kans om deze langgekoesterde wens uit te laten komen. Wij vertellen je graag meer!

 

Speciale toestemming vanuit het IL&T (inspectie leefomgeving en transport)

Ballonvaren Zeeland heeft recent speciale toestemming ontvangen om ook mindervaliden en personen in een rolstoel te verwelkomen aan boord. Deze licentie “special operations” stelt onze piloten exclusief in staat deze speciale vaarten uit te voeren. En daar zijn we best een beetje trots op!

Voor deze vaarten maken we gebruik van een speciale gezekerde stoel, die is uitgerust met een veilige 5 puntsgordel, en die volledig in hoogte verstelbaar is. Zo is het mogelijk de hele vaart mee te kijken over de rand van de ballonmand en zo optimaal te genieten van een adembenemende belevenis in de wolken.
 

Alle aandacht voor, tijdens en na de vaart

Varen doen we enkel als de meteo geschikt is en onder zeer gecontroleerde omstandigheden. Rolstoelafhankelijke of mindervalide passagiers worden door onze vakkundige crew met volledige aandacht in en uit de mand geholpen en ondersteunt waar nodig tijdens de vaart.  

Ballonvaren Zeeland

Telefonisch contact is mogelijk.
Spreek een bericht in en we nemen z.s.m. contact met je op.
0114700217

Heb je een vraag?

Vind het antwoord bij meest gestelde  vragen  boven aan deze site

Heb je ons nodig? Mail 24/7

Vul hiervoor het contactformulier in

Het team van BallonvarenZeeland streeft ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op je vraag.